Visie en Werkwijze

“Really claiming the power to Be, just Being ourselves, completely awake and enlightened, prior to all relationship stuff, yet including everything, can only mature in real relationship. Only there.”

~ Angelo

De Essentie

Wat gebeurt er als je jouw belemmerende “verhalen” en ego glashelder herkent, jezelf er radicaal van onderscheidt en ze absoluut doorziet als illusie? En als je jezelf tegelijkertijd opent naar je briljante Essentie, NU…? Als je voelt hoe het voelt om van het Leven te genieten, NU…? Als je voelt hoe het voelt om jezelf te zijn, NU…? Samen te zijn, NU…?

Drie Fasen van het Zelfrealisatieproces (Technische Beschrijving)

Een (technische) beschrijving van de drie fasen van zelfrealisatie:
1. Ontwaken naar Essentie
2. Integratie van Essentie 
3. Volledige Zelfrealisatie van Essentie

Essentie en Relatie: ‘The Truth will set You Free….!’

Essentie en Relatie: ‘The Truth will set You Free….!’

In het verlichte veld van essentiële relaties en authentiek contact dat Angelo zo krachtig weet te creëren in de Meetings, kan er heel subtiel en vanuit totale “non-doing” gekeken worden naar wat ons belemmert, of bevrijdt, om de essentiële rijkdom, die juiciness, die volheid van ons ware Zelf en onze echte relaties, voluit te leven.

read more

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De meetings en Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in de uitdagingen van je persoonlijke leven en in al je relaties.