Zomerweek Intensive: “Brilliant ocean of Essence” 

1 – 7 augustus 2022 ~ Uelenspieghel te Uffelte (Drenthe)

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma

Elke dag zijn er in principe twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huis eigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life…

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.

Maandag 1 augustus  

vanaf 15 uur Aankomst met koffie en thee
16:30-17.30 inschrijven (contant betalen bij Femke)
18.00-19.00 Diner
20.00-23.00 Meeting 
23.30-… Celebration of Life

Tussenliggende dagen (2-6 augustus) 

08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance)
13.00-14.00 Lunch
14.15-17.15 Middag-Meeting ( waarschijnlijk op woensdag een meeting-vrije middag )
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Avond-Meeting 
23.30-… Celebration of Life!

Zondag 7 augustus 
09.00-10.30 Ontbijt
10.00-11:30  optie tenten inpakken
11.30 – 14.30 afrondende meeting 
14: 45 – 15:30 lunch
15:30 – 17 samen opruimen en daarna vertrek 

Praktische informatie

Verblijf

De Zomerweek- Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. We zijn superblij dat we de chefkok Conan hebben kunnen boeken, die ons “holistisch en creatief culinair” gaat verwennen en elke dag waanzinnig lekkere vegetarische, verse maaltijden voor ons verzorgd. Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. We doen dit samen. Vanuit de flow dragen we allemaal bij.

Kosten Intensive:
(meetings, 
boeddha-veld, koffie &thee…)

Volwassene: 420 euro (met vroegboekkorting 395 euro)

Studenten: 310 euro (met vroegboekkorting 285 euro) 

Kinderen en jongeren zijn gratis welkom.

De Vroegboekkorting geld tot en met zondag 3 juli. Je hoeft hiervoor alleen maar officieel aan te melden op de aanmeld-knop hieronder.

 Je regelt de overnachting zelf met de Uelenspieghel en betaalt deze ook direct aan hen. De kosten en contactgegevens staan op de site van de Uelenspieghel. Wij regelen jullie registratie en contante betaling voor Conan. In de praktische info-brief staan alle details. Geef je wensen zo precies mogelijk door aan ons. Dan laten wij je weten wat je contant mee moet nemen maandag.

 

BRING- A- FRIEND-Superkorting van extra 125 euro!!

Wij willen dit waardevolle werk graag met meer vrienden delen. Als je een “nieuwe” vriend meebrengt naar de Intensive voor de hele week ontvang je een extra korting van 125 euro van ons. Dus pak die telefoon en maak een koffiedate met degen die je toch al een keer mee wou nemen!

 

Korter komen

Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal meetings dat je kunt komen is vier. Per meeting rekenen we dan € 44. Dat is voor de meeting en het veld dat we samen creëren waarin de integratie doorwerkt…. en de sfeer, de koffie/thee, het dansen en vooral het samen Zijn in waarheid.  

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Gaby: Gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172.

Ervaringen van deelnemers

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Ja zalig. Echt van (voorwaardelijk) thuis willen komen naar (onvoorwaardelijk) thuis zijn…. Heerlijk. Dankbaar ❤️

John

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth