Vrij zijn om helemaal jezelf te zijn, voorbij alle afgescheidenheid, controle, dufheid, terugtrekking en strijd, is een fundamenteel verlangen dat we allemaal delen. Werkelijk vrij zijn om je ware verlichte Zelf te zijn. Vanuit Puur Zijn en absoluut wakker kennend Kijken jezelf radicaal onderscheiden van je denken en van je belemmerende mentale creaties. zodat je jouw denken en voelen glashelder ziet en volledig kunt doorzien.

De power en bliss voelen van glashelder zien dat je verlichte Essentie met haar rijkdom van essentiele aspecten en essentiele wijsheid absoluut onafhankelijk is van alle verhalen, verwarring en “mentale mist” binnen je denken. Intens genieten van je essentiele potentieel (Gevoeligheid, Innerlijke Kracht, Passie, Betrokkenheid, Liefde, Helderheid, Inzicht, Wijsheid, Vrije Wil, Spontaniteit, Flow, Daadkracht, etc.) en dat vrijelijk manifesteren binnen de uitdagingen van je persoonlijke leven. De volheid voelen van een rijk gevoelsleven met empowerende gevoelens, emoties en verlangens. De diepe verbondenheid van authentiek en waarachtig contact met vrienden.

Als we willen kunnen we dit verlangen realiseren. Simpelweg door totaal te gaan voor de waarheid van onze persoonlijke ervaring en werkelijk voorbij onze belemmerende illusies te kijken. Zodat we de Essentie van het leven, van onszelf en van de ander klaarwakker kunnen zien en totaal “fris” kunnen ontmoeten. Met onze passie voor waarheid en helder inzicht penetreren we onze Essentie en innerlijke wijsheid, waardoor we steeds dieper, steeds vaker en steeds vollediger kunnen settelen in onze kostbare verlichte Essentie. Dit is alleen mogelijk op basis van waarheid in dienst van Essentie. Waarheid in dienst van het realiseren dat Essentie, of Liefde, onze ware natuur is. Alleen dan ervaren we de meest complete vervulling, vrijheid, creërende kracht en bliss.

Zelfrealisatie, Integratie en Persoonlijke Groei

De beknellende patronen, vermijding en rollen die ons ego daarin opwerpt, die het steeds weer pijnlijk, saai of onmogelijk maken om een vervullend contact met onszelf en vrienden te ervaren, moeten in absolute helderheid (h)erkend en doorzien worden. Heb je het contact met anderen dat jij echt wilt? Heb je jouw wakkere verlichte Zelf volledig gerealiseerd? Of neem je genoegen met minder?

Geef je jezelf totaal en ontvang je contact en support in overvloed? Of zit je de boel te dimmen: niet te helder… niet te totaal… niet te veel stralen… niet te boos… niet te groots… niet te wijs… niet te behoeftig… niet te willend… niet te krachtig.

Wil je diep in je hart je Essentie totaal kennen, volledig voelen en persoonlijk toe-eigenen? Weet dan dat het je fundamentele geboorterecht is om dit wakkere verlichte Zelf volledig te realiseren en de rijkdom van essentiele kwaliteiten, capaciteiten en wijsheid diepgaand te integreren, te delen en te leven….

Terug naar Visie en werkwijze