Winter-Intensive ‘Brilliant ocean of Being’

28 december 2022 – 1 januari 2023  ~ De Hoorneboeg ( midden op de hei in Hilversum )

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma

 

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om nog samen te zijn, delen, genieten van een wijntje, verbinding en humor en betrokkenheid leven met elkaar! Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling

Aankomstdag woensdag 28 december 

13.00 Aankomst deelnemers met thee/ koffie  (in “de Grote Kamer”, eerste verdieping in De Villa)
14 -17.00 Openingsmeeting 
18:00 Koffie en thee in “het Clubhuis” (benedenverdieping van De Villa)
18.30-19.30 Diner
20.00-23.00 Avond-Meeting
23.00-… Celebration of Life

Tussenliggende dagen ( donderdag 29 en vrijdag 30 december)  

10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. wandelen op de hei, mantrazingen en ‘ecstatic dance’)
13:00- 13:45 Lunch
14.00-17.00 Middag-Meeting 
18.30-19.30 Diner
20.00 -23.00 Avond-Meeting 
23.00-… Celebration of Life! 

Laatste dag Intensive: zaterdag 31 

10:30-13:30 Ochtend-Meeting
13:00-14:00 Lunch
14:15- 18:15 afsluitende Middag-Meeting
18:15 Vertrek voor wie wil

20:00 Celebration of life- samen eten bestellen en lekker dineren 
22:00 kampvuur en dance- & deel-party ( voor wie oud en nieuw blijft vieren)

Vertrekdag zondag 1 januari 2023

in de ochtend uitchecktijd kamers maken we nog bekend

 

Overige Praktische informatie

Verblijf

We zijn superblij met de prachtige locatie De Hoorneboeg. We zullen de meetings houden in het clubhuis van de villa. Overnachten is mogelijk en verrukkelijk. Maar je kunt ook kosten besparen door thuis te slapen, gezien de locatie zo centraal gelegen is.  

Ondertussen zitten we kwa slaapplekken al volgeboekt op de Hoorneboeg. Gelukkig hebben we vlakbij een gezellig, luxe en betaalbaar hotel gevonden waar nog plekken zijn. Wees  er wel snel bij als je wilt dat we daar voor je reserveren! Neem contact met ons op en vul het aanmeldformulier in.

Hier is een link naar het gezellige hotel dichtbij de Hoorneboek ( 6 min met de auto, ca. half uur wandelen) : 

https://www.amrathhotellapershoekhilversum.nl/kamers-en-suites

 

 

 

Prijzen 

Als je alle dagen komt:
Prijzen zijn per persoon voor de gehele intensive ( 8 meetings a 47,50 euro ) 
totaal: 380 euro

In de meetingprijs is de locatie en koffie en thee inbegrepen.

Eten verzorgen we samen

Eten verzorgen we met elkaar. Iwona en Eri Lieke ( beiden deelneemsters) nemen bij het koken het voortouw en betrekken ons ( andere deelnemers) erbij waar nodig. We houden de maaltijden simpel en gunstig.
S’middags zal er soep met brood zijn. S’avonds maken we vegetarisch diner. Wellicht bestellen we ook een keer eten samen. Ontbijt neemt iedereen voor zichzelf naar wens iets mee, en dat kan in de koelkast bewaard.


Als je blijft slapen:

Er zijn diverse opties kwa overnachten: 1- of 2- persoonskamers. Ook kun je een (verwarmde) pipowagen huren.

Voor alle slaapmogelijkheden gelden dezelfde tarieven ,namelijk 75 euro  pppn bij een 1-persooonskamer,
en 100 euro voor een 2-persoonskamer. Dus 50 euro pppn. (prijzen zijn excl. 9 % btw, die komt er dus nog bij.
De bedden zijn opgemaakt voor je en de kamers hebben handdoeken.

Graag ontvangen wij de kosten voor de Intensive apart van de verblijfkosten voor overnachting. Ik ga nog overleggen met de Hoorneboeg of de overnachtingskosten direct naar hen overgemaakt kunnen worden.

Korter komen

Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. We vragen je dan wel iets meer per meeting bij te dragen. Je betaald dan 5 euro meer per meeting omdat we er meer werk aan hebben. Voor twee dagen ( 4 dagdelen ) betaal je dan bijvoorbeeld 210 euro.

Let op uiterste aanmelddatum (23 december): Liefst zo snel mogelijk. Je kunt je tot uiterlijk 23 dec voor de intensive aanmelden (zo hebben we genoeg tijd om alles organisatorisch te regelen). Meld je dus uiterlijk 23 december aan!

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annuleren.

 

OrganisatieDe Intensives worden georganiseerd door Gaby: “Ik ben aan het sparren en heel blij met de steun van deelnemers al in de aanloop. Samen creëren is zo veel fijner!”
Ook helpen deelnemers met kleine praktische taken.

 

 

 

ContactVoor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met ons via gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172 (Gaby)

Ervaringen van deelnemers

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo smpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde… 

Anja

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo