Winter-Intensive ‘Heart of Truth’

28 december 2019 – 1 januari 2020  ~ Eigentijdserf te Westelbeers 

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huis eigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.

Aankomstdag zaterdag 28 december 
10.30-11.15 Co-creatorbijeenkomst (alleen voor co-creators)
11.30-13.00 Aankomst deelnemers
13.00-14.00 Lunch
14.15-14.45 Samenkomst ouders, kinderen en kinderteam (alleen voor kinderen & ouders)
14.45-18.15 Meeting 
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting 
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (29-31 december)   
08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance)
13.00-14.00 Lunch
13.30-14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.45-18.15 Meeting 
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting 
23.30-… Celebration of Life! 

Vertrekdag woensdag 1 januari 2019  
09.30-11.00 Ontbijt & opruimen
11.00 Uiterlijk vertrekken 

Kinderen & jongeren

Kinderen
Tijdens één meeting overdag zijn de kinderen vanaf vier jaar welkom in het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. Ouders kunnen dan naar de meeting gaan of ervoor kiezen in dit kinderveld te blijven (even of de hele tijd). Het is fijn als je in afstemming met je kind en het kindersupportteam blijft om te zien wat klopt en wat je kind en jij nodig hebben. Kinderen onder de vier jaar zijn ook welkom in het kinderveld, mits hun vader of moeder erbij is. Als er overdag meerdere meetings zijn (meestal niet), is er tijdens die tweede meeting geen kinderprogramma. Ouders kunnen dan onderling iets regelen als ze toch bij die meeting willen zijn.

Jongeren
Er zijn meetings alleen voor de jongeren en regelmatig zullen ze ook aan de gewone meetings meedoen.

Mogelijkheden
Er is heel veel ruimte om binnen en buiten te spelen, speurtochten te maken, verstoppertje te doen, hutten bouwen, voetballen, dansen, muziek maken, boom klimmen…

 

Overige Praktische informatie

Verblijf

De Winter Intensive vindt dit jaar weer plaats op Eigentijdserf, onder Tilburg, vlakbij de Belgische grens. Een frisse, ruime plek, met een wondermooie zaal, waar je als het ware in het bos zit en een binnen-dorpsplein waar de kinderen spelen rond de kerstboom, je lekker kan chillen bij de haard en waar we een spetterend Oud-en Nieuwfeest vieren. Er is een grote bostuin met een blote-voeten belevingspad, een tipi, boomhutten en een labyrint. Ook zijn er heidevelden en bos in de buurt. Qua overnachten zijn er diverse opties  (1, 2 en 4 persoons) en we hebben de hele lokatie voor onszelf. We zijn er heel blij mee! 

Elke dag worden er drie heerlijke, vegetarische, verse maaltijden door de koks bereid, met zoveel mogelijk producten uit de regio. Dieetwensen kun je doorgeven op het aanmeldformulier en geven wij door aan de koks van Eigentijdserf. Ze zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden. Door het toenemende aantal verschillende dieetwensen zal dat echter niet altijd mogelijk zijn. Ze missen daarvoor de capaciteit in de keuken en in de koeling en vragen daarvoor jullie begrip. Verder kun je de hele dag gratis heerlijke cappucino’s en andere koffie en thee pakken. Ook mag je dit jaar eigen drankjes en versnaperingen meenemen.

Prijzen 

Prijzen zijn per persoon en inclusief meetings, eten, cappucino’s, fruitwater, koffie, thee, accommodatie en feestjes. Drankjes mag je deze keer zelf meenemen en hoef je dus niet aan de bar te kopen (wij zorgen wel voor chips). Er zijn diverse opties qua overnachten: 1-, 2- of 4-persoonskamers. Ook kun je met een eigen camper komen. (NB Scroll verder voor de (vroegboek)korting). De kamers hebben geen beddengoed en handdoeken. Als je wilt kun je dat huren: € 5 voor een lakenpakket en € 4 voor een handdoekenpakket.

 • 1-persoonskamer met douche en toilet:  € 756,-
 • 2-persoonskamer met douche en toilet:  € 696,-
 • 4-persoonskamer met gedeelde douche en toilet op gang: € 636,- (enkele beschikbaar)
 • Eigen camper: € 576,- (slechts 2 plekken beschikbaar)
 • Kinderen/jongeren bij ouders op de kamer (eventueel met matras op grond) NB Als kinderen op een eigen kamer slapen komen er extra kosten bij:
  • 0-3 jaar: gratis
  • 4-10 jaar: € 169,-
  • 11-15 jaar: € 259,-
  • 16-24 jaar: € 396,-

Kortingen

 • Vroegboekkorting: als je voor 15 november boekt en betaalt krijg je de volgende korting: € 25 (volwassene), € 20 (jongeren 16-24jr), € 15 (jongeren 11-15jr) of € 10 (kind). Let op: deze korting geldt alleen als je voor de hele intensive boekt én je betaling op tijd binnen is.
 • Trouwe bezoekerskorting: Mensen die er de zomer intensive bij waren krijgen als trouwe bezoekers dubbele vroegboekkorting als ze voor 15 oktober boeken (en voor 25 november betalen). Hun kortingsbedragen zijn: € 50 (volwassene), € 40 (jongeren 16-24jr), € 30 (jongeren 11-15jr) of € 20 (kind 4-10jr). Let op: deze korting geldt alleen als je voor de hele intensive boekt én je betaling op tijd binnen is.
 • Co-creator korting: Co-creators helpen met enkele praktische taken. In ruil daarvoor krijgen zij korting op de deelnameprijs: € 60  (volwassenen) of € 30 (jongeren). De taken nemen ongeveer 1 á 1,5 uur per dag in beslag en vinden in principe niet plaats tijdens de meetings. Bij je aanmelding kun je doorgeven of je hierin interesse hebt. Mogelijke taken zijn o.a.:
  • Zaal mooi maken en houden
  • Bardienst
  • Video-opnames meetings

Korter komen
Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal dagen dat je kunt komen is 2 x 24 uur. Per 24 uur rekenen we 27% van de deelnameprijs. Dat betekent, dat de kosten dus het volgende percentage worden: bij 2 dagen: 54% en bij 3 dagen: 81%.

Let op uiterste aanmelddatum (26 december): Je kunt je tot uiterlijk 36u voor de intensive aanmelden (zo hebben we genoeg tijd om alles organisatorisch te regelen). Meld je dus uiterlijk 26 december aan!

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annuleren.

 

Organisatie

De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Irene, Ariane en Saskia. Tijdens de Intensives zijn er co-creators die helpen met het praktische reilen en zeilen rondom de Intensives. Ook helpen deelnemers met kleine praktische taken.

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met ons via intensive@heartofawakening.nl, 06-14424262 (Saskia) of 06-42876676 (Irene).

Ervaringen van deelnemers

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo smpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde… 

Irene

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo