Winter-intensive

Winter-Intensive ‘Stepping into the Light’

28 december 2023 – 1 januari 2024  ~ Waaldijk15 ( in Dreumel, aan de Waal)

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Eagle Feather invites you to drop deeper into your heart.

STEPPING INTO THE LIGHT

 

Ik heb nog niet de juiste woorden steeds. Wat ik zie is dat we door gaan met onszelf laten gebeuren en dieper zakken in ons bekken en ons hart en liefde belangrijker maken dan wat dan ook. Een bedding geven waarin de IS-HEID van liefde die we zijn, en die sterker wordt als we in haar naam samen komen. – ‘Geven’ is al bijna teveel gezegd want het is meer een erin mogen smelten en ons ‘overgeven’ in dat gedragen worden en in samen dragen door het dragende te belichamen. Ontvangen en geven flowen dan samen.

‘Holding space’ together waarin alles thuis kan komen en we elkaar thuisbrengen: holding each other, no matter how dark or ugly what comes into the light to be released en held in loving presence. 

Niet zonder humor en de helderheid van het onderscheidende zwaard van Manushri dat Angelo zo vurig met ons gedeeld heeft.

 

We leven het authentieke contact en blijven verfijnen daarin: hoe kun je jezelf zonder censuur laten gebeuren? En hoe kunnen we verder en voorbij gaan dan de game of shame en blame? Daders en slachtoffers? En de projecties laten bestaan en als ingang nemen tot dieper in onszelf gaan en meer liefde belichamen? En mogen we echt elkaar nodig hebben en uitreiken bij de meest kwetsbare delen? Hoe doe je dat en waarin kom je in symbiose met de ander, en mag dat? Als we het Zien, kan het bevrijd worden. In het licht.Transformeren naar pure verbinding ipv verstrengelde ‘blinde’ liefde. 

Hoe kunnen we de rauwheid toelaten en tegelijkertijd steeds meer ware veiligheid vinden in onszelf en in de verbinding? 

Oh wat mooi en wonderbaarlijk dat we dit allemaal samen verder mogen ontdekken en bewandelen en bevoelen en vieren. 

 

“Heb jezelf lief in alles. Dat is de wil van je hart.” Dieplieve uitspraak van onze lieve Angelo. 

 

Ik weet dat hij mee loopt met ons. In verbinding. Want de dood is nooit het einde geweest voor hem om in een waarachtige uitwisseling te blijven. “Je moet de doden niet dood verklaren” , zei die.  

En er is in de essentiele verbinding steeds een elkaar dieper het licht en de liefde intrekken, elkaar empoweren door het contact steeds vollediger aan te gaan in waarheid en liefde. Dus Angelo blijft ook met ons meegroeien. We are still together. Alleen in een andere vorm en met mij, en daardoor meer met het Vrouwelijke , in de lead. En ik ben daar zo dankbaar voor.

En ook verdrietig en geraakt en alsmaar dieper aan het smelten en belichamen in – uiteindelijk- zoete dieptes. De warme aarde. De Grote Moeder.

Dieper het lichaam in en het licht in de donkerte gaan voelen en weten. Niet ontstijgen maar erdoorheen verlichten, haha! Zoiets! En de drums en de zang en de elementen helpen ons daarbij.

En ik weet het verder ook niet, maar het onthuld zich en ontwikkelt zich en samen vinden we onze wortels terug en komen onze vleugels uit de kreukels. We are stepping into the light. En dat is een vreugevol iets! En de wereld heeft ons nodig. Dat wij echt in ons licht gaan staan. En dat doen we. Wees van harte welkom! 

 

Programma

 

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om nog samen te zijn, delen, genieten van een wijntje, verbinding en humor en betrokkenheid leven met elkaar! Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling

Aankomstdag donderdag 28 december 

13.00 Aankomst deelnemers met thee/ koffie  
14 -17.00 Openingsmeeting 


gaan we nog preciezer uitwerken..

Tussenliggende dagen ( vrijdag 29 en zaterdag 30 december)  

10.00-13.00 Vrije tijd ( zoals wandelen langs de waal en ‘ecstatic dance’)
13:00- 13:45 Lunch
14.00-17.00 Middag-Meeting 
18.30-19.30 Diner
20.00 -23.00 Avond-Meeting 
23.00-… Celebration of Life! 

Waarschijnlijk op zaterdagochtend korte meeting en zaterdagmiddag zweethut. 

Laatste dag Intensive: zaterdag 31 

10:30-13:30 Ochtend-Meeting
13:00-14:00 Lunch
14:15- 18:15 afsluitende Middag-Meeting
19:15 Diner 

20:30 Celebration of life,  kampvuur-zingen en dance- & deel-party en Oud en Nieuw samen vieren!

Vertrekdag zondag 1 januari 2023

in de ochtend na het ontbijt

 

Overige Praktische informatie

Verblijf : Waaldijk15

 

Vlakbij de Waal in Dreumel (Gelderland), ligt de prachtige boerderij van Barbara en Geert, die ze de laatste jaren liefdevol hebben verbouwd tot een retraitecentrum. We hebben ons eigen trainingsgebouw: de houten villa. En verschillende verblijven van super de luxe tot stoer in de vintage caravan. Eten wordt heerlijk verzorgd voor ons. Er is ook een fijne tuin, zweethutplek en plonsvijver. Barbara en Geert kennen ook het werk van Angelo en dragen hem en ons een warm hart toe. Er is dus een enorme bedding daar en een warm welkom. Femke en ik ( Gaby) werden na de rondleiding meteen uitgenodigd aan de grote keukentafel om gezellig mee te eten. Mogen we dat allemaal echt ontvangen? Ja, dat mag. 

Als je overweegt om te komen, stuur ons dan een mailtje. Je krijgt dan ook meer info over de beschikbare verblijfopties en daarbij horende prijzen.

 

Prijzen

Zijn afhankelijk van je keuzes kwa luxe in het verblijf  ( vintage-camper of 2 persoonskamer met badkamer ). 

Korter komen

Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. We vragen je dan wel iets meer per dag meeting bij te dragen. 

Steunfonds

Er is een potje waar je iets meer in kunt betalen ( doneren ) als je dat over hebt en gunt aan mensen die minder te besteden hebben. Je mag ook vragen om een bijdrage uit het fonds als je zelf krap zit. Dan kijken we wat mogelijk is. We dragen het samen!

Let op uiterste aanmelddatum is 18 december

Je reservering is officieel zodra we je aanbetaling hebben ontvangen en je aanmeldformulier. Op uiterlijk 18 december moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annuleren.

 

OrganisatieDe Intensives worden georganiseerd door Gaby en helpende engelen: “Ik ben aan het sparren en heel blij met de steun van deelnemers al in de aanloop. Samen creëren is zo veel fijner!”
Ook helpen deelnemers met kleine praktische taken.

 

 

Contact

Voor vragen over de intensives, neem contact op met ons via gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172 (Gaby) en ( voor praktische vragen):

femkekingmans@gmail.com  ,06-24230963 ( Femke)

Ervaringen van deelnemers

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo smpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde… 

Anja

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo