Hemelvaart Intensive 

18 t/m 21 mei 2022 ~ Uelenspieghel te Uffelte (Drenthe)

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Finding your Homeground

Angelo is in zijn nieuwe vorm. 

Wat doet het zeer om hem los te laten en te missen in zijn fysieke aanwezigheid. Maar zijn essentie is! En dat is zo fijn om te voelen en te weten dat zijn bewustzijn lééft!

 

Wat is het spannend om nu het Werk in de nieuwe vorm te laten ontstaan.

Het vrouwelijke, intuïtieve waarin het niet weten omarmd wordt, te gaan ontdekken via en door het lichamelijke.  

Angelo was hier ook zo mee verbonden en ik voel mij daarin gesteund door Angelo.

Het maakt mij zo blij en dankbaar dat Kitty hierin zo dicht bij Angelo en mij heeft gestaan en nu met mij samen verder wil.

De ware veilige grond, het Zijn, wat meer in ons eigen lijf gevonden mag worden te ervaren en te realiseren.

“Finding your home ground”.

Wat een louterend proces! En hoeveel eenvoud en schoonheid en levenslust zit er dan op ons te wachten! Dat was al voelbaar in de enorme ‘flow’ die vrijkwam vorige meeting hier op de zondagmiddag.

 

 

Programma

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.
donderdag 18 mei

vanaf 12 uur Aankomst met koffie en thee,
ook kassa met Iwona op ‘t terras
en graag hulp met koffie en thee en inrichten van de zaal

14:00-17.00 middagmeeting
18.00-19.00 Diner ( met Femke)
20.00-23.00 avondmeeting 

Vrijdag 19 mei

10.00-13.00 Ochtendmeeting
14.00 Lunch
15.00-18 uur Middagmeeting
18:30 pizza’s met Daniel uit de steenoven bij de buitenkeuken

Avond: Vrije tijd met kampvuur, dansen, wandelen, aanraken, uithangen, delen… wat er wil…

 

Zaterdag 20 mei

10-13 uur: Ochtendmeeting
14 uur: Lunch
15 uur voorbereidingen zweethut
15-18 uur Gebedszakjes maken, stenenceremonie, klein soepje eten eventueel, tijd om naar binnen te gaan…
rond 18 -22 uur uur Zweethutritueel
( dit gaat in “indianentijd”, meestal duurt het zo’n 4 uur )

Weet je welkom als je vragen hebt over de zweethut. Ik ga ook nog een documentje maken om meer te schrijven over de hut en waarom het nu passend voelt enz.

Zondag 21 mei

10.30-13.30    Afrondende Ochtendmeeting 
14.15-15.15    Lunch
15:30-16:30    Samen opruimen
17:00               Vertrek 

Wat we gaan doen: “ Finding your home ground”

Zelfrealisatie en embodiment. Zakken in ons lijf en bewust worden hoe we gedragen worden. Vanuit die vanzelfsprekende aanwezigheid wederom Zijn met wat zich wil ontvouwen, en wat in contact gebracht wil worden…

En we eren wie Angelo IS, en hoe hij in een ieder van ons leeft.

Kitty zal donderdag en vrijdag aanwezig zijn. Ik ga de meetings leiden en Kitty  gaat ons hierbij ondersteunen vanuit de Feldenkrais methodiek, die ze al de afgelopen twee jaar in privé sessies met Angelo en mij gedeeld heeft.

Hoe gaan de meetings eruitzien in ‘de nieuwe vorm’?

De door Angelo ontwikkelde didactische structuren houden we in principe aan; We wisselen de werkvormen af van: plenair samen Zijn en delen, in deelgroepjes in contact brengen en ‘oefenen’, en naar binnen gaan en voor jezelf voelend kijken/onderzoeken.

Via Kitty zal de focus komen op wat het lichaam weet over je natuurlijke staat. En hoe het bewust werken met de grond en de zwaartekracht je kan helpen thuis te komen in je lijf.

Vanuit mij doet ook de trommel en de klank en ‘medicine songs’ en mantra’s weer meer mee. Niet zozeer als apart ‘programmaonderdeel’ maar meer voor de bedding en het verdiepen van onze realisatieprocessen.

Zoiets verwacht ik…en we zullen Zien J

Ceremonie-time:

Het ziet ernaar uit dat we zaterdagavond voor wie dat wil een zweethutceremonie kunnen doen. Oscar gaat het vuur voor ons hoeden, en ik zal het water gieten. Raakt me heel erg dat dit toch nog gaat gebeuren.

-In de ochtend is er zaterdag nog een gewone meeting, en in de middag ruimte voor voorbereidingen en prayers. -Ook als je niet de hut ingaat kun je in de buurt van het transformerende vuur Zijn en helen en er vooraf gebedszakjes maken met jouw prayers en intenties, die we dan mee de hut innemen.

Als je meer wilt weten over de zweethut, kun je even hier op mijn website kijken. De site is wat verouderd, maar deze info is tijdloos :)Liefs, Gaby

http://padvandetijger.weebly.com/zweethut.html 

 

 

Praktische informatie

Verblijf

De Hemelvaart Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. We regelen een kok die elke dag lekkere vegetarische, verse maaltijden aanbiedt. 

Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. We doen dit samen.   

Kosten 

Voor alle meetings en koffie/thee en feestjes betaal je een all-in prijs van € 295. Drankjes zijn voor eigen rekening (zelf mee te nemen). 

Je regelt de overnachting zelf met de Uelenspieghel en betaalt deze ook direct aan hen. De kosten en contactgegevens staan op de site van de Uelenspieghel.

 

Eten gaan we weer als community zelf verzorgen. Femke, Iwona en Daniel koken met liefde voor ons. Betaling is dan via tikkies of cash bij aan Iwona bij aankomst donderdag. 

 

   

  Contact

  Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Gaby: Gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172.

  Ervaringen van deelnemers

  Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

  Chandra

  Ja zalig. Echt van (voorwaardelijk) thuis willen komen naar (onvoorwaardelijk) thuis zijn…. Heerlijk. Dankbaar ❤️

  John

  Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

  Claudia

  Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

  Saskia

  Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

  Ruth