De Hemelvaart Intensive 

9 t/m 12 mei 2024 ~ Waaldijk15 in Dreumel aan de Waal

WERKWIJZE
Gaby leidt de cirkel, waarin we samen vertoeven in ons lijf, onze gevoelde aanwezigheid en het voelend zijn, in het non-duale hart zakken en daar verblijven. Vanuit en in die bedding delen we met elkaar en ontvouwt het proces zich organisch. 
Zij begeleid dat vanuit haar eigen ervaring en being, brengt haar medicijn in van de stem en het zingen van medicine songs en mantra’s, humor, diepe empathie, scherpte vanuit wijsheid en het op haar eigen wijze geïntegreerd hebben van de teachings en het leven met Angelo Vasalos ( voor 26 jaar). 
Naast haar eigen inbreng is er ruimte om je plenair in te brengen en “te laten gebeuren” in de processen die worden gedeeld. Door samen bij iemand te zijn die zichzelf inbrengt groeien we in het bedding geven aan onszelf en elkaar en verdieping te brengen zonder iets ( extras) te doen. Dat is ‘a very fine line’, en die voelen we samen aan. Of Gaby geeft er guidance in. Geeft grenzen waar nodig of vraagt om te blijven en samen te voelen en de ontvouwing toe te staan. -Waar schieten we in elkaar “redden”, of bij elkaar iets willen halen ipv zuiver uit te reiken? Waar proberen we netjes spiritueel te communiceren, maar durven we onze rauwheid en gevoeligheid niet mee te laten doen? Waar zetten we onze spirituele inzichten van gisteren in om ons er in het nu aan vast te klampen? Hoe zijn we in het NU voelend aanwezig? Kun je voelen en weten dat dat genoeg is? Dat dan jouw “medicijn” vrijkomt en mag stromen of zichtbaar worden? En wat als al dat wat echt is in jou mag bestaan? In stilte door jou heen.. en je er NIETS mee hoeft? Hoe voelt dat? Waar hetgeen in ons is wel uitgenodigd wordt en er ontmoeting en bedding voor komt? Wonderbaarlijk mooi en waardevol en empowerend.

De Intensives zijn intens, diep grondend, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer belichaamt. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de echtheid van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, raakt en voedt. Er is een liefdevolle bedding en waarachtig support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. Simply Being, showing up voor onszelf en elkaar, natuurlijke flow en passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen! Weet je welkom.

Embodiment

We zijn bezig om de draagkracht ook fysiek steeds meer te belichamen. Ons eigen”medicine”geboren te laten worden in het authentieke contact. Opstaan in je Grootsheid, of ernaar smelten en openen, je eigen pad lopen hierin. Gespiegeld door een liefdevolle, heldere guidance van Gaby en van van elkaar.

En steeds bewuster in verbinding met de Spirits en de Aarde. De prachtige natuur van het fijne landgoed waaldijk15 naast de mooie rivier de waal helpen ons herinneren en genieten.

Dankbaar voor de zweethut, die werkt als verdiepende ceremonie om alle lagen mee te nemen. Mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel, de klank, de warmte, de aarde, het vuur ,de stenen, het water; allen zowel fysiek als in de Spirit aanwezig. Dat we mogen bidden, zweten en diep uitreiken en ons mogen overgeven aan de Spirits en elementen. What a precious opportunity! 

Met humor en verbinding vanuit Zijn is het ook echt genieten en toepassen in het community-life tijdens deze dagen.

 

Authentieke Zelfrealisatie and Embodying Love

Thema: “Calling in the Dragons”

 

 “The dragon gives us the power to reclaim our essence. But we cannot steal it.” 

Dragons are fierce treasure-keepers. We have to come in peace and with great honouring and deep honesty. 🐉❤️‍🔥💎🐆 

 

Programma

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.
donderdag 9 mei

vanaf 12 uur Aankomst met koffie en thee, 
en graag hulp met koffie en thee en inrichten van de zaal

14:00-17.00 middagmeeting
18.00-19.00 Diner 
20.00-23.00 avondmeeting 

Vrijdag 10 mei

9.00-10.00 Ontbijt, daarna  dans en zwemmen enzo vrije ‘open space’
12.00-13.00 Lunch
14.00-17 uur Middagmeeting
18:00 Diner
20:00-23:00 avondmeeting

 Zaterdag 11 mei

10:30 -13 uur: Ochtendmeeting

14 uur voorbereidingen zweethut:  dekens op de hut, altaar mooi maken, water en saliethee klaarzetten 
15-16:30 uur Gebedszakjes maken, stenenceremonie, lichte lunch  ( soep met beetje brood eventueel), tijd om naar binnen te gaan…
rond 17 -21 uur uur Zweethutritueel
( dit gaat in “indianentijd”, meestal duurt het zo’n 3 à 4 uur )

Avond: lekker kampvuur-jammen, knuffelhangen, delen, wijntjes & chips

Weet je welkom als je vragen hebt over de zweethut. Ik ga ook nog een documentje maken om meer te schrijven over de hut en waarom het nu passend voelt enz.

Zondag 12 mei

10.30-13.30    Afrondende Ochtendmeeting 
14.15-15.15    Lunch
15:30-16:30    Samen opruimen
17:00               Vertrek 

 Voor meer info over de zweethut kun je even hier op mijn website kijken. De site is wat verouderd, maar deze info is tijdloos :)Liefs, Gaby

http://padvandetijger.weebly.com/zweethut.html 

 

 

Praktische informatie

Verblijf Prachtig waaldijk15, te Dreumel

Vlakbij de Waal in Dreumel (Gelderland), ligt de prachtige boerderij van Barbara en Geert, die ze de laatste jaren liefdevol hebben verbouwd tot een retraitecentrum. We hebben ons eigen trainingsgebouw: de houten villa, en we eten en chillen in de royale, sfeervolle woonkamer van de oude boerderij. Er zijn verschillende verblijven van super de luxe tot stoer in de vintage caravan. vegetarisch culinair eten wordt heerlijk verzorgd voor ons. Er is ook een fijne tuin, bezielde zweethutplek en natuurlijke plonsvijver. Barbara en Geert kennen ook het werk van Angelo en dragen hem en ons een warm hart toe. Er is dus een enorme bedding daar en een warm welkom.
Zwemmen kun je in de waal; op loopafstand is een heerlijk zandstrand.

Kosten 

Op aanvraag

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Gaby: Gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172.

Ervaringen van deelnemers

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Ja zalig. Echt van (voorwaardelijk) thuis willen komen naar (onvoorwaardelijk) thuis zijn…. Heerlijk. Dankbaar ❤️

John

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth