Hemelvaart Intensive 

18 t/m 21 mei 2022 ~ Uelenspieghel te Uffelte (Drenthe)

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen in het “boeddhaveld”, excstatic-dance, muziek maken,  uitstapjes in de omgeving, zwemmen met de kids, en wat er spontaan ontstaat.

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.

Donderdag 18 mei 

13.30-14.45 Aankomst* 
14.45-18.00 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.15 Meeting 

* Eerder komen kan wel voor de camping, vanaf 13.30u staat er koffie/thee klaar. 

Tussenliggende dagen ( 19 en 20 mei) 
08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance en mantra zingen)
13.00-14.00 Lunch
14.15-17.15 Meeting 
18.15-19.15 Diner
20.15-23.15 Meeting 

Zondag 21 mei 
08.30-10.00 Ontbijt
10.30-13.30 Meeting 
13.30-14.30 Lunch
14.30-15.30 Iedereen helpt opruimen
15.30-16.00 Vertrek 

Praktische informatie

Verblijf

De Hemelvaart Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. We regelen een kok die elke dag lekkere vegetarische, verse maaltijden aanbiedt. 

Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. We doen dit samen.   

Kosten 

Voor alle meetings en koffie/thee en feestjes betaal je een all-in prijs van € 295. Drankjes zijn voor eigen rekening (zelf mee te nemen). 

Je regelt de overnachting zelf met de Uelenspieghel en betaalt deze ook direct aan hen. De kosten en contactgegevens staan op de site van de Uelenspieghel.

Eten gaan we wellicht weer als community zelf verzorgen. Betaling is dan via tikkies aan de kok van de dag. En anders zoeken we een kok voor lunch en diner. Daar komt nog meer info over.

Vroegboekkorting: als je voor 13 februari aanmeldt via de site en alle dagen komt, dan krijg je € 25 vroegboekkorting. 

  Korter komen
  Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal meetings dat je kunt komen is vier. Per meeting rekenen we dan € 44. Dat is voor de meeting en het veld dat we samen creëren waarin de integratie doorwerkt…. en de sfeer, de koffie/thee, het dansen en vooral het samen Zijn in waarheid.  

  Contact

  Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Gaby: Gaby@heartofawakening.nl, 06-18339172.

  Ervaringen van deelnemers

  Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

  Chandra

  Ja zalig. Echt van (voorwaardelijk) thuis willen komen naar (onvoorwaardelijk) thuis zijn…. Heerlijk. Dankbaar ❤️

  John

  Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

  Claudia

  Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

  Saskia

  Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

  Ruth