Ervaringen van deelnemers

Wauw Angelo… ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. (…) En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen. 

Wilma

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid. 

Saskia

Intensive was heel erg intensive in alle essentiële opzichten:)

Iwona

Angelo is een tovenaar is op het gebied van wakker maken. Jemig, zoals hij daar zit voor die groep van vijftig man/vrouw. Voor… een buitenstaander kon het soms op totale chaos lijken, maar alles verscheen in een veld van helderheid, intensiteit en liefde. Alle ego patronen die al voor jaren of je hele leven onbewust geleefd werden kwamen bovendrijven, en Essentie kwam onverbiddelijk te voorschijn. De ene doorbraak volgde de andere op. Ik zat regelmatig met open mond, kippenvel van kruin tot tenen, op het puntje van mijn ‘stoel’.

Agnes

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen  gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde… 

Irene

Er is veel gebeurd. Ik heb minder gedachten lijkt het, minder verhalen. Meer het is zoals het is en me er verder niet zo druk over makend dan anders. Ik vind het ook iets makkelijker contact met anderen te maken. Ook als ik niets te zeggen heb. Minder contactvermijding.

Myrthe

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. Wat mij het meest geraakt heeft is de kracht die uitgaat van een gezamenlijke focus en helemaal te gaan voor het leven in waarheid. Het zo goed kunnen hebben in de eenvoud van de bijeenkomsten, zolang ik tenminste bij mijn eigen waarheid blijf. En op te merken dat ik wanneer ik afdwaal, afwezig wordt, ervoor kies me terug te trekken ipv alert te blijven, dat alleen dan de levenskracht, de liefde, afneemt. Niet omdat er perse iets anders moet gebeuren. Ik denk dat dat mij het meest geraakt heeft, dat kan ik nog steeds heel goed voelen. In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn.

Ruth

Het waarachtige contact met Sophia (dochter) dat door de meeting is ontstaan. Ik heb haar daar als zo gelijkwaardig gezien en gevoelt, dat is nooit meer om te draaien!  (…) De gewaarwording dat in elk patroon essentie te ontdekken valt, en dat ik die steeds beter kan uitfilteren geeft mij een ontzettend vertrouwen dat de waarheid echt mijn vriend is” 

Ariane

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn!

Claudia

Radicale levendigheid, daar gaat het om! Volledig zijn! Jaaaaaaa en oehhhhhaaaa, dieper gaan. het gaat er voor mij nu om mijn mens-zijn totaal te Leven!!! Wat ben ik blij en dankbaar voor dit pad…. Samen……

Kristien

Ja het was ongelofelijk! Zo krachtig, liefdevol, straight, helder, …Zo veel! Zit er nog vol van!! Voelt als VOL LEVEN. 

Sylvia

Voel me innig dankbaar voor wat het leven me hier gegeven heeft: de allesomvattende helderheid van Angelo en de oneindig diepe liefdevolle support van ieder in dit veld van waarheid in/en liefde!!! 

Quintijn

Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend!

Oscar

Ik kijk nog steeds met een glimlach terug op het feest: de mensen, de locatie en de sessies bevielen mij erg goed. Een goede retreat hangt niet alleen af van de leraar, maar ook van de leerlingen. Het is erg fijn om met een groep mensen te zijn die ook voor de volle Waarheid gaan, met moed en kwetsbaarheid, in het gewone dagelijks leven met al zijn uitdagingen en afleidingen. Heel bijzonder! 

Jeroen

Ik kan niet beschrijven wat de afgelopen week voor mij heeft betekent. Wat ik ervaar is dat ik dieper in mezelf gevallen ben. Het is eerder de stilte die de boventoon voert, meer dan de woorden. Ik merk dat geen enkel woord de lading dekt van wat wij met elkaar ervaren hebben in de zomerweek. Ik ben diep geraakt en diep dankbaar voor deze ervaring.  Van binnen voelt het alsof er een verschuiving heeft plaatsgevonden. Van het ‘dingen achter na jagen’ naar gewoon ‘Zijn’. Als het middelpunt van een cycloon waar alles stil valt en in verdwijnt. Op een diepere laag is er iets geopend, waardoor ik mensen/liefde dichterbij toe durf te laten. 

Chantal

Ik merk dat ik steviger ben. Adem dieper, minder drukmakerij en meer in het moment. 

Caroline

Het spiegelen, het versterken/resonantie, de draagkracht van de aanwezigheid van iedereen samen – dat laatste vooral vind ik echt bijzonder. Het is, vind ik, ook een talent van Angelo, de dynamiek en flow van zo’n groep te sturen/leiden. Maar ook de herkenning in elkaar wekt bij mij veel compassie naar anderen en ook naar mijzelf. De humor, die relativering, …- dat herbevestigd in het durven door te zetten met het zelfrealisatie proces en geeft moed. Ik doe dit soort werk al erg lang maar dan vooral een op een en vind het bijzonder spannend om te delen in een groep en aan de oefeningetjes/inquiries met steeds verschillende mensen mee te doen. Het klopt vind ik: essentie, maar ook moeilijke  gevoelens in je eentje thuis voelen/dragen, of een op een met een vertrouwde persoon, is nog iets heel anders dan het in de groep of met iemand nieuws in contact te brengen. Dat is voor mij best soms een uitdaging, maar dat is tegelijkertijd wat mij juist interesseert: contact, echte relatie, open staan. Ik waardeer dat iedereen op de intensive zo volhartig geinteresseerd en beschikbaar was, dat raakt mij, en ervaar ik als echt ondersteunend. 

Sandra