Zomer intensive

27 juli – 2 augustus 2020 ~ Landgoed AlGoed Enschede

Spirit van de intensives

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting… We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma

De meeste dagen zijn er twee meetings (in principe in de middag en avond, de exacte planning ervan wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep). Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, ecstatic dance, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huiseigen combo’s van muzikanten, party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling (tijden zijn onder voorbehoud).

Zondag 26 juli (alleen voor co-creators)
Co-creators komen rond 19.00u aan en helpen met opbouwen en gereed maken van de locatie. 

Maandag 27 juli  
9.00-11.00 Verder opbouwen en afstemmen met co-creators
11.00-13.00 Aankomst deelnemers
13.00-14.00 Lunch
13.30-14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.15-14.45 Samenkomst ouders, kinderen en kinderteam (alleen voor kinderen & ouders)
14.45-18.00 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting 
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (28 juli t/m 1 augustus) 
08.30-10.00 Ontbijt
10.30-13.30 Vrije tijd (misschien: Ecstatic Dance / workshops)
13.00-14.00 Lunch
13.30 -14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.30-18.00 Kinderveld, waarvan eerste kwartier met de ouders.  
14.45-18.00 Meeting  
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting 
23.00-… Celebration of Life!

Vertrekdag zondag 2 augustus 
09.00-10.00 Ontbijt & opruimen
10.00-10.30 Vertrekken deelnemers 
10.30-12.00 Laatste opruimen met co-creators

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.

In het facebook-evenement worden regelmatig inhoudelijke updates geplaatst over het thema van de intensive. 

Praktische informatie

Verblijf

De Zomer Intensive vindt plaats op het prachtige Landgoed AlGoed in het buitengebied van Enschede. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Elke dag worden er drie heerlijke, vegetarische, verse maaltijden aangeboden. Met passie bereid door Conan Luidens, Creative Holistic Cooking. We kijken weer uit naar zijn creaties! Dieetwensen kunnen bij opgave doorgegeven worden. Bij specifieke wensen kan het zijn dat je gevraagd word zelf daarvoor iets mee te nemen.

Op deze locatie regelen we veel praktische zaken zelf. Hiervoor maken we voornamelijk gebruik van co-creators. Deelnemers hoeven alleen hun eigen eet- en drinkgerei af te wassen.  

Prijzen 

Prijzen zijn per persoon en inclusief meetings, eten, koffie/thee, accommodatie en feestjes. Drankjes zijn voor eigen rekening (zelf mee te nemen). Iedereen wordt gevraagd zijn eigen eet- en drinkgerei af te wassen. De overige taken worden door de kok & koksmaatjes & co-creators gedaan. Er zijn diverse opties qua overnachten. Sanitair wordt gedeeld (meerdere douches/toiletten aanwezig).  

Prijzen worden zsm geplaatst

 • Eigen tent: € …
 • Eigen camper/caravan: € …
 • Caravan (van AlGoed): € …
 • Slaapzaal (max. 4 personen): € …
 • 2-persoonskamer (eenvoudig): € … (let op: is er maar 1 beschikbaar)
 • Kinderen in eigen tent (in een bed van AlGoed komt er € … per kind per nacht bij):
  • 0-3 jaar: gratis
  • 4-12 jaar: € …
  • 13-17 jaar: € …
  • 18-24 jaar: € …
 • Electra bij de tent/camper/caravan: € …
 • Beddengoed huren: € 10

Kortingen

 • Vroegboekkorting: als je voor 15 juni aanmeldt via de site krijg je de volgende korting: € 30 (volwassene), € 20 (tiener), € 15 (kind). Hemelvaart-intensive-deelnemers krijgen extra korting als ze voor 1 juni aanmelden via de site, hun vroegboekkorting is dan: € 55 (volwassene), € 35 (tiener), € 25 (kind).
 • Co-creator korting: Als co-creator help je de avond voor aanvang (26 juli, vanaf +/- 19u), tijdens en na afloop van de intensive (2 augustus tot +/- 12u). In ruil daarvoor krijgen volwassenen € 120 korting op de deelnameprijs en jongeren € 60. Co-creators hebben  een belangrijke bijdrage in het soepel laten verlopen van alle organisatorische zaken die komen kijken bij de intensive. Daarnaast biedt co-creëren je de gelegenheid om met elkaar nog dieper in het proces te duiken; in het samenwerken kom je mogelijk je patronen tegen, bots je misschien wel met het ego van een teamlid en kun je hier binnen de bedding van de intensive dieper in ontdekken en leren. De taken nemen ongeveer 1 a 1,5 uur per dag in beslag en vinden in principe niet plaats tijdens de meetings. Bij je aanmelding kun je doorgeven of je hierin interesse hebt. Omdat we beperkte plekken hebben en willen zorgen dat de praktische zaken goed geregeld zijn, gebeurt plaatsing als co-creator in overleg. Mogelijke taken zijn:
  • Zaal mooi maken en houden
  • Sanitair schoonmaken
  • Afwas- en afvalstraat bijhouden
  • Overige taken 

Korter komen
Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal dagen dat je kunt komen is 3 x 24 uur. Per 24 uur rekenen we 19 % van de deelnameprijs (dus 3 dagen is 57%, 4 dagen is 76%, 5 dagen is 95%). 

Let op uiterste aanmelddatum (24 juli): Je kunt je tot uiterlijk 36u voor de intensive aanmelden (zo hebben we genoeg tijd om alles organisatorisch te regelen). Meld je dus uiterlijk 24 juli aan!

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annuleren.

Kinderen & jongeren

Kinderen
Tijdens één meeting overdag zijn de kinderen vanaf vier jaar welkom in het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. Ouders kunnen dan naar de meeting gaan of ervoor kiezen in dit kinderveld te blijven (even of de hele tijd). Het is fijn als je in afstemming met je kind en het kindersupportteam blijft om te zien wat klopt en wat je kind en jij nodig hebben. Kinderen onder de vier jaar zijn ook welkom in het kinderveld, mits hun vader of moeder erbij is. Als er overdag meerdere meetings zijn (meestal niet), is er tijdens die tweede meeting geen kinderprogramma. Ouders kunnen dan onderling iets regelen als ze toch bij die meeting willen zijn.

Jongeren
De jongeren doen regelmatig mee aan de gewone meetings. Ook zijn er meetings alleen voor de jongeren. 

Mogelijkheden
Er is heel veel ruimte om te spelen, speurtochten te maken, verstoppertje te doen, hutten bouwen, voetballen, dansen, muziek maken, boom klimmen, dropping, picknicken en zwemmen bij het Rutbeek (10 min rijden of fietsen huren). 

Organisatie

De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Irene, Ariane en Saskia. Tijdens de Intensives zijn er co-creators die helpen met het praktische reilen en zeilen rondom de Intensives. Ook helpen deelnemers met kleine praktische taken.

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Saskia: saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262 of Irene 06-42876676.

Ervaringen van deelnemers

Intensive was meer dan zalig. Zo totaal, zo mijn stroom levend, steeds meer in verbinding met mijn verlichte natuurlijke staat, genietend en open naar al wat is.
Ik voel me dankbaar dat ik mij ben. Dat ik ben. Ik kan zo voelen hoe ik Mij nooit meer los wil laten.
Zo samen Zijn, samen leven met elkaar in Waarheid is zoals ik wil leven en dat voelt tegelijkertijd heel bijzonder als ook heel gewoon, natuurlijk, kloppend. Als ik mijn bed uit kwam was ik zo benieuwd naar het leven en ik ervoer zoveel synchroniciteit. De rijkdom van overal mensen op het juiste moment. Zijn, huilen, lachen, delen, dansen, zingen, wanneer en hoe dat wilde. Wow…mijn eigen stroom volgen, zo levend! De teachings waren briljant 💎
Alles en iedereen weer dieper in Essentie. Steeds sneller bijsturend naar Zijn en gewaarzijn, elke belemmering doorklieven als illusie. En elke pijn, projectie, stress, innerlijk conflict welkom in ❤
Bij mijzelf en anderen.
Ik ervaar nu ook weer zoveel waardering voor ieders uniciteit. En voor onze creatieve geestkracht ✨

Monika

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde…

Irene

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend!

Oscar

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

 

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.”

~ Angelo