Weekend Intensives in Amsterdam 

Data volgen als het weer mogelijk is bij elkaar te komen.  

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in drie- of viertallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

Een intensive omvat meestal 4 of 2 dagdelen (alleen zondag):
Zaterdag  15:00-18:00 en 20:00-23:00 (vaak uitloop)
Zondag 11.00-13:30 en 15.00-18:00 

Bijdrage 
€ 35 per dagdeel

De vrijdagavond ervoor (online via Zoom) is een aanrader om de intensive in te leiden (kosten voor deelname is het reguliere avondtarief van € 17,50).

Locatie
Amsterdam (de Ruimte)

BELANGRIJK: Geef je vooraf op ivm beperkt aantal plaatsen.
STUUR EEN EMAIL aan GABY: gaby@heartofawakening.nl. Je krijgt dan ook de betaalgegevens om vooraf te betalen. 

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo