Weekend intensive 

Inner Guidance of Essence

(6) 7 & 8 maart 2020 ~ Amsterdam

Vanuit de liefde van essentie gezien is alles goed. De onzekerheid die je creëert is goed. Dat je je schrap zet is goed. Straks ga je misschien weer afsplitsen, en ook dat doe je goed. Je kunt het alleen maar goed doen. Hoe is dat?  ~  Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen. De tijden zijn bij benadering, vaak starten meetings iets later en gaan ze langer door.

Zaterdag 7 maart: 14.30-18.00 en 20.00-23.30 
Zondag 8 maart:   11.00- 13.30 en 15.00-18.00

Vrijdagavond 6 maart is een aanrader om het weekend in te leiden (maar ook los te volgen). 

Let op: Het is ook mogelijk om alleen een dag of dagdeel te komen. Wees welkom.

Locatie 

De Ruimte in Amsterdam

Kosten

De 4 dagdelen komen in totaal op € 125 (of € 35 per dagdeel als je losse dagdelen volgt).   

NB De vrijdagavond is in principe een gewone vrijdagavond-meeting, ook de prijs is gewoon € 17,50. Wel is deze meeting een aanrader om als start van het weekend te volgen, het thema zal inleidend op het weekend zijn.

Bij de kosten zijn koffie/thee en koekjes/fruit/chips inbegrepen.

Eten en overnachten

Het weekend is zonder overnachting en eten. Wil je blijven slapen? Dan dien je dat zelf te regelen. Je kunt proberen bij mensen te logeren die in Amsterdam wonen en die ook komen, bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen in het facebook-evenement. Ook is het mogelijk om je slaapzak en beddengoed mee te nemen en op de locatie in een kleinere zijruimte te slapen. Er zijn matrasjes en er is ook een douche. Kosten daarvoor zijn € 15 euro pp per nacht. Als je dat wilt, neem dit geld dan mee in een extra envelop en passend want het gaat direct naar de locatie.

Eten kun je zelf meenemen en ter plekke opeten (er is een klein keukentje om servies of bestek te pakken en weer af te wassen, niet om eten te bereiden). Verder zijn er veel winkels (o.a. grote AH) en leuke cafés en restaurants in de buurt.

Opgave & Info

Bij Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-46024547

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo