Weekend intensive in Amsterdam 

(25) 26 & 27 september 2020 

OVERGAVE AAN HET LEVEN: ABSOLUTE VRIJHEID

In wezen gaan onze angsten over de dood over onze ontkenning van de essentie van het leven. Ultieme vrijheid gaat over een diep loslaten van elk verzet naar totale overgave aan het leven. Zelfs je ontkenning loslaten naar depressieve gevoelens als angst voor de dood of “dood willen.” Ook dat mag gevoeld worden. Niets onderdrukken. Alles toelaten. Alles mag gevoeld worden. Overgave. Je hoeft nergens van weg te rennen. Als je goed kijkt dan kun je zien dat al je belemmerende beelden slechts psychologische schaduwen zijn. Ze zijn denkbeeldig en zelfverzonnen. Absoluut niet echt. Totaal illusie. Waarom zou je wegrennen van je schaduw? Blijf staan en durf echt te kijken. Kijk vanuit absolute helderheid. Zodat je je illusie kunt herkennen én doorzien! Simpelweg de volledige waarheid van je ervaring willen begrijpen. “Oh ja, Ik mag deze illusie gewoon helemaal voelen, ik wil dit echt doorzien!” En wat een paradox! “Nu ik dit pijnlijke gevoel dat ik als kind dood wilde, niet meer wegdruk maar toelaat, doorzie ik alle beelden en kom ik bij zo’n diepe overgave aan de realiteit van liefde, eerlijk contact met vrienden, levenslust en Zijn. Wat een vrijheid!”
~ Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in drie- of viertallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 3 dagdelen:
Zaterdag:  20.00-23.00 
Zondag 11.00-13:30 en 15.00-18:00 

Bijdrage 
€ 35 per dagdeel
Als je alle drie de dagdelen komt, is de prijs € 105.

De vrijdagavond (25 september, online via Zoom) is een aanrader om het weekend in te leiden. (kosten voor deelname is het reguliere avondtarief van € 17,50.)

Locatie
Amsterdam (de Ruimte)

BELANGRIJK: Geef je vooraf op ivm beperkt aantal plaatsen.
STUUR EEN EMAIL aan GABY: gaby@heartofawakening.nl. Je krijgt dan ook de betaalgegevens om vooraf te betalen. 

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo