Weekend intensive ONLINE

(10) 11 & 12 april 2020 ~ Amsterdam

Vanuit de liefde van essentie gezien is alles goed. De onzekerheid die je creëert is goed. Dat je je schrap zet is goed. Straks ga je misschien weer afsplitsen, en ook dat doe je goed. Je kunt het alleen maar goed doen. Hoe is dat?  ~  Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Online intensive i.v.m. Corona 

Om snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, hebben we besloten om deze intensive online door te laten gaan ipv live. We onderzoeken nog via welk programma. Zodra we meer weten, plaatsen we het hier. 

 

 

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen. De tijden zijn bij benadering, vaak starten meetings iets later en gaan ze langer door.

Zaterdag 11 april: 14.30-18.00 en 20.00-23.30 
Zondag 12 april:  11.00- 13.30 en 15.00-18.00

Vrijdagavond 10 april is een aanrader om het weekend in te leiden (maar ook los te volgen). 

Let op: Het is ook mogelijk om alleen een dag of dagdeel te komen. Wees welkom.

Locatie: Online


Kosten

De 4 dagdelen komen in totaal op € 125 (of € 35 per dagdeel als je losse dagdelen volgt).   

NB De vrijdagavond is in principe een gewone vrijdagavond-meeting, ook de prijs is gewoon € 17,50. Wel is deze meeting een aanrader om als start van het weekend te volgen, het thema zal inleidend op het weekend zijn.

 

Opgave & Info

Bij Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-46024547

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo