Weekend intensive  
Het Nonduale Hart

(15) 16 & 17 november ~ Amsterdam


Het grootste geschenk wat je jezelf, je diepste gevoelens en kindstukken kunt geven is de nonduale compassie van je hart. De inzet van je liefde, invoeling en betrokkenheid naar jezelf én naar de ander. 
~ Angelo

Je weet dat het om liefde gaat en je weet: je essentie is altijd hier. Direct beschikbaar. Die waardeloze persoon die je verzint in je verhalen, die bén je niet. Mijn visie is ontwaak naar het kostbare Weten in je hart. En focus je kijken erop, zodat je je weten steeds dieper kunt realiseren. En oefenen, oefenen, oefenen. Totaal natuurlijk oefenen. Zoals met focussen op een heerlijk gerecht in een goed restaurant. Zo’n heerlijke quiche en een verrukkelijke salade. Je kiest dan geen beroerd gerecht, toch? En ook is het opeten dan geen verkrampt “project”? De verlichte power van de liefde die je bent is hier en nu aanwezig. Je hoeft alleen maar te focussen op dit weten. Je weet dat je liefde bent. Je weet dat je kracht bent. Je weet dat je de verlichte power van waarheid bent. De wereld heeft nu meer dan ooit nodig dat we wakker worden. De economische crisis. De milieucrisis. Jouw crisis. De wereld heeft het meer dan ooit nodig dat we ontwaken naar onze liefde, onze wijsheid, ongekende power, levenslust, vriendschap en echt contact. En dat je constant blijft oefenen om die dingen te realiseren. Want je houdt van je essentie. Je voelt passie voor je essentie. Je hebt zin in je essentie. Je wilt je niets liever dan je essentie realiseren. ~ Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen. De tijden zijn bij benadering, vaak starten meetings iets later en gaan ze langer door.

Zaterdag 16 november: 14.30-18.00 en 20.00-23.30 
Zondag 17 november:   11.00- 13.30 en 15.00-18.00

Vrijdagavond 15 november is een aanrader om het weekend in te leiden (maar ook los te volgen). 

Let op: Het is ook mogelijk om alleen een dag of dagdeel te komen. Wees welkom.

Locatie 

De Ruimte in Amsterdam

Kosten

De 4 dagdelen komen in totaal op € 125 (of € 35 per dagdeel als je losse dagdelen volgt).   

NB De vrijdagavond is in principe een gewone vrijdagavond-meeting, ook de prijs is gewoon € 17,50. Wel is deze meeting een aanrader om als start van het weekend te volgen, het thema zal inleidend op het weekend zijn.

Bij de kosten zijn koffie/thee en koekjes/fruit/chips inbegrepen.

Eten en overnachten

Het weekend is zonder overnachting en eten. Wil je blijven slapen? Dan dien je dat zelf te regelen. Je kunt proberen bij mensen te logeren die in Amsterdam wonen en die ook komen, bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen in het facebook-evenement. Ook is het mogelijk om je slaapzak en beddengoed mee te nemen en op de locatie in een kleinere zijruimte te slapen. Er zijn matrasjes en er is ook een douche. Kosten daarvoor zijn € 15 euro pp per nacht. Als je dat wilt, neem dit geld dan mee in een extra envelop en passend want het gaat direct naar de locatie.

Eten kun je zelf meenemen en ter plekke opeten (er is een klein keukentje om servies of bestek te pakken en weer af te wassen, niet om eten te bereiden). Verder zijn er veel winkels (o.a. grote AH) en leuke cafés en restaurants in de buurt.

Opgave & Info

Bij Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-46024547

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo