Weekend intensive  

(25) 26 & 27 september 2020 

ONLINE OF IN AMSTERDAM

THEMA VOOR DIT WEEKEND VOLGT NOG 

Kijk naar de waarheid van je ervaring en zie jezelf kijken. Zie jezelf kijken naar je verhalen, ervaringen en inzichten en zie jezelf kijken naar je gevoelens, relaties, omstandigheden en de wereld. Maar het allerbelangrijkste is dat je jezelf ziet kijken naar je hart. Kijk in je hart en zorg ervoor dat je de liefde in en om je heen ziet. Laten we ons hart steeds verder openen naar het lijden in en om ons heen en ook dieper openen naar de rijkdom van essentie. Laten we gevoelig zijn naar ieders pijn, frustratie, angst en eenzaamheid. Maar laten we boven alles kijken naar essentie. Je weet toch dat jouw kijken pure essentie IS? Je weet toch dat jouw kijken pure helderheid is, liefdevolle wijsheid, grote compassie en gevoeligheid? Herinner dat je kijkt en herken dit wakkere kijken. Doe het. Doe het Nu! Weet dat de essentie van jouw kijken pure liefde is. Waar we ons naar willen openen is naar de ongekende kracht van wakkere liefde, diepe compassie en grote gevoeligheid. Herinner wat je weet. Zie jezelf kijken en voel hoe dat voelt. Trek je niet terug maar verbind je met gelijkgestemde vrienden. Laten we er samen met nog meer kracht voor gaan om echt te worden, onze essentie te realiseren en onze waarheid te leven. De wereld heeft jouw ontwaken nodig. Meer dan ooit.
~ Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in drie- of viertallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen:
Zaterdag 14:00-17:00 en 20-23 u
Zondag 14:00 -17:00 u en 20-23u

Bijdrage 
€ 35 per dagdeel
Als je alle vier de dagdelen komt, is de prijs € 120 (ipv € 140) 

De vrijdagavond (25 september) is een aanrader om het weekend in te leiden. (kosten voor deelname is het reguliere avondtarief van € 17,50.)

Locatie
Amsterdam (de Ruimte) of online via Zoom (later te bepalen)  

BELANGRIJK: OPGAVE en INLOGCODE
STUUR EEN EMAIL aan GABY: gaby@heartofawakening.nl of SMS: 06-18339172

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo