Zomer intensive

3 – 10 augustus 2019 ~ Uelenspieghel te Uffelte

Verblijf 

Uelenspieghel
Winkelsteeg 5 
7975 PV Uffelte

Eten

Elke dag worden er drie heerlijke, vegetarische, verse maaltijden aangeboden. Met passie bereid door onze kok Conan Luidens | Creative Holistic Cooking. Hij heeft heel veel ervaring met koken voor groepen op intensives en festivals. Dieetwensen kunnen bij opgave doorgegeven worden. Bij specifieke wensen kan het zijn dat je gevraagd word zelf daarvoor iets mee te nemen.


Praktische zaken

Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. Hiervoor maken we voornamelijk gebruik van co-creators. Daarnaast helpen deelnemers mee door hun eigen eet- en drinkgerei af te wassen, af en toe te helpen met eten opscheppen en mogelijk kleine andere klusjes.

Prijzen

De prijzen zijn per persoon en inclusief meetings, ecstatic dance, eten, koffie/thee, accomodatie en feestjes (NB de intensive is een dag langer dan vorig jaar en die krijgen jullie van ons kado). Extra’s (snacks, drankjes etc) kun je zelf meenemen. Iedereen wordt gevraagd zijn eigen eet- en drinkgerei af te wassen en af en toe te helpen met eten serveren en zaal opruimen. De overige taken worden door de kok & koksmaatjes & co-creators gedaan.

Er zijn diverse opties qua overnachten. Sanitair wordt gedeeld (meerdere douches/toiletten in de boerderij en in bijgebouw). De prijzen voor volwassenen vanaf 24 jaar zijn:

 • Eigen tent*: € 745
 • Eigen camper/caravan: € 755
 • Slaapzaal (max. 6 personen): € 815
 • 2-persoonskamer in chalet/blokhutje of bijgebouw (eenvoudig): € 885 
 • 2-persoonskamer in boerderij:  € 905
 • 1-persoonskamer:  € 955
 • Electra bij de tent/camper/caravan: € 15
 • Beddengoed huren: € 10

* NB Wil je in een tent, maar heb je die niet, kijk dan of je die kunt lenen, bijvoorbeeld via onze facebookpagina van het event.

De prijzen voor kinderen/jongeren die in een eigen tent slapen, zijn: 

 • 0-3 jaar: gratis
 • 4-12 jaar: € 210
 • 13-17 jaar: € 315
 • 18-23 jaar: € 475

Als kinderen/jongeren in een bed slapen in een bed slapen (in een kamer/blokhutje/slaapzaal/huisje) komt er € 10 per nacht bij.

Let op uiterste aanmelddatum (1 augustus): Je kunt je tot uiterlijk 36u voor de intensive aanmelden (zo hebben we genoeg tijd om alles organisatorisch te regelen). Meld je dus uiterlijk 1 augustus aan!


Algemene en annulerings
voorwaarden

Bij aanmelding voor de intensive dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, waar onderstaande annuleringsvoorwaarden deel vanuit maken.

 • Bij annuleren tot 1 maand voor aanvang is € 50 verschuldigd,
 • daarna 50% van de deelnameprijs en
 • vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd.

Deze voorwaarden zijn onafhankelijk van de reden van annuleren en gelden per aangemelde persoon vanaf aanmelding via het inschrijfformulierBij beëindiging van de intensive na aanvang wordt er geen geld terugbetaald.

 

Kortingen 

 • Snelle-besliskorting: Voor deelnemers van de hemelvaart intensive die voor 17 juni aanmelden via het inschrijfformulier geldt de snelle besliskorting: € 60 (volwassene), € 40 (jongere) of € 30 (kind).
 • Vroegboekkorting tot 1 juli: Meld je vóór 1 juli aan via het inschrijfformulier en ontvang de vroegboekkorting: € 30 (volwassene), € 20 (jongere) of € 15 (kind).
 • Co-creator korting: Als co-creator help je de avond voor aanvang (2 augustus, vanaf 17u), tijdens en na afloop van de intensive (10 augustus tot 12u). Je krijgt € 120,- korting en hebt een belangrijke bijdrage in het soepel laten verlopen van alle organisatorische zaken die komen kijken bij de intensive.  Daarnaast biedt co-creëren je de gelegenheid om met elkaar nog dieper in het proces te duiken; in het samenwerken kom je mogelijk je patronen tegen, bots je misschien wel met het ego van een teamlid en kun je hier binnen de bedding van de intensive dieper in ontdekken en leren.

  De taken nemen ongeveer 1 a 1,5 uur per dag in beslag en vinden in principe niet plaats tijdens de meetings. Mogelijke taken zijn de zaal gereed maken, sanitair schoonmaken, afwas- en afvalstraat bijhouden (niet zelf afwassen), fotograferen, filmen meetings, kinderteam (plaatsing in overleg met kinderteam).

  Omdat we beperkte plekken hebben en willen zorgen dat de praktische zaken goed geregeld zijn, gebeurt plaatsing als co-creator in overleg. Bij uitzondering is deeltijd co-creëren mogelijk (max. 2 per team).

Korter komen
Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal dagen dat je kunt komen is 3 x 24 uur. Per 24 uur rekenen we 17% van de deelnameprijs (dus 3 dagen is 51%, 4 dagen is 68%, 5 dagen is 85%, 6 en 7 dagen zijn 100%). 

Vrije tijd mogelijkheden

De Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen, etc. In de ochtenden wordt er voor de liefhebbers Ecstatic Dance georganiseerd. Zwemmen kan op 15 minuten lopen in de vaart (met strandje).

Kinderen & jongeren

Kinderen 
Tijdens één meeting overdag zijn de kinderen vanaf vier jaar welkom in het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. Ouders kunnen dan naar de meeting gaan of ervoor kiezen in dit kinderveld te blijven (even of de hele tijd). Het is fijn als je in afstemming met je kind en het kindersupportteam blijft om te zien wat klopt en wat je kind en jij nodig hebben. Kinderen onder de vier jaar zijn ook welkom in het kinderveld, mits hun vader of moeder erbij is. 

Jongeren 
De jongeren hebben een eigen plek, in verbinding met de rest van het veld (de kinderen en volwassenen). Ze zullen soms deelnemen aan de gewone meetings en er zijn ook speciale meetings zijn alleen voor de jongeren. Ook worden er misschien family-meetings gepland (voor ouders, jongeren, kinderen en andere geïnteresseerden).

Activiteiten 
We gaan misschien enkele workshops organiseren voor kinderen, jongeren en/of volwassenen, bijvoorbeeld theater, dans, boogschieten of yoga. Daarnaast zijn deelnemers/ouders uitgenodigd om in de vrije tijd zelf ook activiteiten met de kinderen te ondernemen…. speurtochten, verstoppertje, hutten bouwen, voetballen, spelletjes voor binnen en buiten, dansen, muziek maken, boomklimmen, picknicken, zwemmen… ‘It takes a village to raise a child’.

Vervoer

 • De Uelenspieghel ligt net buiten Uffelte in Drenthe. Zie hun site voor routetips.
 • Zoek je een lift of heb je er eentje in de aanbieding? Dat kan je delen in ons facebook-evenement.
 • Kom je met OV? Neem dan de bus vanaf Meppel naar Uffelte en stap uit bij halte ‘Weg achter de Es’. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Organisatie

De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Saskia, Irene en Ariane. Tijdens de Intensives zijn er ook co-creators die helpen met het praktische reilen en zeilen rondom de Intensives (oa kinderteam en zaalteam). Zij krijgen korting op de deelnameprijs. Ook worden deelnemers af en toe gevraagd te helpen met praktische taken.

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Irene (06-42876676) of Saskia (06-14424262) of info@heartofawakening.nl.

 

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.”

~ Angelo

 

Ervaringen van deelnemers

Voel me innig dankbaar voor wat het leven me hier gegeven heeft: de allesomvattende helderheid van Angelo en de oneindig diepe liefdevolle support van ieder in dit veld van waarheid in/en liefde!!! (
Quintijn

Intensive was heel erg intensive in alle essentiële opzichten:)
Iwona

Ja het was ongelofelijk! Zo krachtig, liefdevol, straight, helder, …Zo veel! Zit er nog vol van!! Voelt als VOL LEVEN.
Sylvia

Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend!
Oscar