Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Relatie Sessies: Zelfrealisatie, Bevrijding en Voluit Leven

Angelo geeft ook sessies voor partners en vriendschappelijke relaties, gericht op het leren herkennen, ondersteunen en realiseren van de eigen Essentie en die van de ander.

Diepgaand inzicht in eigen mogelijkheden en die van de ander is essentieel. Daarbij staat authentiek contact centraal. Toelaten wat is. Volledig voelend zijn. De basis daarvoor is absolute helderheid over Essentie en over onze belemmerende egopatronen, contactvermijding en door het denken gecreëerde projecties. 

Kunnen we ons openen naar wat ons raakt? Kunnen we werkelijk toelaten wat wijzelf en de ander voelen? Kunnen we leren het ego van onszelf, en het ego van de ander, absoluut helder te zien, volledig te accepteren en te omarmen, zonder ons erop te fixeren? Zodat we er radicaal aan voorbij kunnen kijken en onze eigen Essentie, en de Essentie van de ander glashelder kunnen zien, ontdekken, herkennen, begrijpen en voelen? Hoe kunnen we dat integreren?

Onze focus op de waarheid van Essentie, op het eigen Zelfrealisatieproces en op dat van onze vrienden leidt natuurlijkerwijze tot bevrijding, diepe verbondenheid en verlichting.

Praktische Informatie over Relatie Sessies

Als je belangstelling hebt voor de mogelijkheden voor relatiesessies kun je e-mailen naar a.vasalos@heartofawakening.nl of bellen met

mobiel 06-46024547