ONLINE ZOMER INTENSIVE 2020
Integrating the Pearl

De Zomer Intensive 2020 heeft dit jaar twee versies: online en live. Hieronder de informatie van de online versie.

Zaterdag 25 juli t/m maandag 27 juli
Elke dag 2 meetings:
Middag: 15.00-18.00
Avond: 20.00-23.00 (loopt vaak uit)

Je kunt losse dagdelen volgen. Wel raden we je een minimum van 3 meetings aan, zodat je zelf en wij als groep samen dieper in het proces kunnen zakken. Ook raden we mensen die naar de live intensive komen aan om alvast een paar meetings, of alle, van de online intensive mee te doen voor de verdieping van hun persoonlijke proces en dat van de groep.

Kosten: € 35 per meeting (dus de 6 meetings samen zijn € 210)
Lokatie: op je laptop/PC/telefoon via Zoom, je ontvangt de inloglink bij aanmelding
Aanmelden: bij G
aby: gaby@heartofawakening.nl
Vragen/info: Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-18339172


Spirit van de intensives

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting… We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.

In het facebook-evenement worden regelmatig inhoudelijke updates geplaatst over het thema van de intensive. 

Ervaringen van deelnemers

Intensive was meer dan zalig. Zo totaal, zo mijn stroom levend, steeds meer in verbinding met mijn verlichte natuurlijke staat, genietend en open naar al wat is.
Ik voel me dankbaar dat ik mij ben. Dat ik ben. Ik kan zo voelen hoe ik Mij nooit meer los wil laten.
Zo samen Zijn, samen leven met elkaar in Waarheid is zoals ik wil leven en dat voelt tegelijkertijd heel bijzonder als ook heel gewoon, natuurlijk, kloppend. Als ik mijn bed uit kwam was ik zo benieuwd naar het leven en ik ervoer zoveel synchroniciteit. De rijkdom van overal mensen op het juiste moment. Zijn, huilen, lachen, delen, dansen, zingen, wanneer en hoe dat wilde. Wow…mijn eigen stroom volgen, zo levend! De teachings waren briljant ?
Alles en iedereen weer dieper in Essentie. Steeds sneller bijsturend naar Zijn en gewaarzijn, elke belemmering doorklieven als illusie. En elke pijn, projectie, stress, innerlijk conflict welkom in ❤
Bij mijzelf en anderen.
Ik ervaar nu ook weer zoveel waardering voor ieders uniciteit. En voor onze creatieve geestkracht ✨

Monika

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde…

Irene

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend!

Oscar

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

 

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.”

~ Angelo