WINTER INTENSIVE (online)

ZELFREALISATIE IN VERBINDING

28-31 december 2020 (ook losse dagdelen mogelijk)

Leven is in relatie zijn. En relatie is leven. Weet je dat de kosmos van jou nodig heeft dat je uitreikt? Jij mag totaal uitreiken! In liefde zijn we samen boos, hebben we samen pijn en zijn we samen passionate. In de liefde van Zijn wil je samen je essentieel potentieel ontdekken: samen steeds helderder, scherper en wijzer worden. Je kwaliteit inzetten. Je essentieel zelf realiseren en jezelf voluit leven.

Als we weer ten volle relatie toelaten, ons trotse ego z’n hoofd laten buigen, dan zijn we samen in de realiteit. Stop met relatie vermijden. Realiseer je kostbare essentie. Herken en voel de power van je hart, jouw passie voor waarheid, je levenslust, de absolute wakkerheid van Zijn.

Ontwaak naar de vrijheid van je ware zelf, de vrijheid om totaal jezelf te Zijn. Niet meer geloven in ‘ik kan het in mijn eentje’. Samen je kostbare potentieel realiseren. Ik gun je dat je weer terecht komt in het ‘samen leren’. Want je ziel groeit niet in ‘hoe moet ik het doen?’ De menselijke ziel groeit in authentiek voedend contact: contact met onszelf en contact met elkaar. Ik wil graag dat je voelt dat je welkom bent met je verlangen. Dat je gaat uitreiken naar jouw essentie, naar je relaties, naar het leven.

D: Dat is wel spannend. Alsof ik ‘in de weg’ zit.

A: Je zit niet in de weg. Maar ik snap dat dat even wennen is. Voel maar hoe het voelt dat de kosmos jou welkom heet in liefde. Je bent met al je issues, gevoelens, kwaliteiten en wensen zo ontzettend welkom. Welkom in je eigen grote hart en in het hart van je vrienden. En welkom in de absolute liefde van de kosmos. Voel eens hoe dat voelt? 
~ Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je de inhoudelijke updates over het thema.

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in drie- of viertallen in break-out rooms. De meetings zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data
28 t/m 31 december

Tijden
Middag: 15:00-18:00
Avond: 20:00-23:00 (loopt vaak uit)

Je hoeft niet alle meetings bij te wonen, maar kunt ook bijvoorbeeld een dag komen.

Bijdrage
€ 35 per dagdeel

Dansen
Voor wie wil, zullen we van 13:00-14:00 via Zoom Ecstatic dance doen. Dit is live en is in ieder geval op 29 en 30 december.

Jongeren
Jongeren zijn ook welkom op de meetings. Op dinsdagmiddag 29 december nodigen we ze speciaal uit, om aan te sluiten.

Locatie
Thuis op jouw laptop/PC/telefoon (liefst met werkende camera). We werken met ZOOM.

BELANGRIJK: OPGAVE en INLOGCODE
STUUR EEN EMAIL aan GABY: gaby@heartofawakening.nl of SMS: 06-18339172

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo