HEMELVAART INTENSIVE (online)

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

21-23 mei 2020 (ook losse dagdelen mogelijk)  

Totaal achter onszelf staan, precies daar waar we zijn, dat is wat de wereld nodig heeft. Als je helemaal eerlijk bent over de waarheid van je ervaring, openhartig over waar je bent en daarin achter jezelf staat, dan kan jouw unieke wijsheid en kracht doorkomen.
Je hoeft niet eerst te veranderen of beter te worden. De mensheid heeft nodig dat we (van onszelf) mogen zijn waar we zijn, mogen zien wat we zien, mogen voelen wat we voelen en mogen delen wat gedeeld wil worden. Herken de ongekende power van essentie en wees je echte zelf. Dat is de poort naar authentiek leiderschap.
Authentiek leiderschap is precies samenvallen met waar je bent. Is dat niet wat de wereld nodig heeft? Jij kunt problemen zien die anderen niet zien en mogelijkheden aanvoelen die voor velen verborgen zijn, omdat je heel gevoelig en helder bent, omdat je precies dáár pijnlijke levenservaring hebt opgedaan.
Als je niet meer gelooft dat je een “beter mens” moet worden, een idealere versie van jezelf in plaats van helemaal echt te zijn, dan hoeft niemand van jou meer “ideaal” te worden. Dan stopt iedere ontkenning van pijnlijke waarheid en ook het zoeken naar “sterke leiders” en demoniseren van “gemene daders”.
Je wilt totaal kritisch kijken, maar voorbij elke polarisering. Waarom niet helemaal echt worden en gewoon daar zijn waar je bent, met totale helderheid en precisie? In diepe zelfacceptatie kan de ‘wounded healer’ geboren worden. Zullen we ons verbinden en samen staan in ons authentiek leiderschap? Dat heeft de wereld toch keihard nodig? ~ Angelo

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze 

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in drie- of viertallen. Normaal doen we dit live, maar het blijkt ook heel goed online te kunnen, met dezelfde diepgang en verbinding. De meetings zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

 

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 6 dagdelen:
Donderdag 21 mei: 14:00-17:00 en 20:00-23:00 (loopt vaak uit)
Vrijdag 22 mei: 14:00-17:00 en 20:00-23:00 (loopt vaak uit)
Zaterdag 23 mei: 14:00-17:00 en 20:00-23:00 (loopt vaak uit)
(inloggen is steeds een kwartier van tevoren mogelijk ) 

Bijdrage 
Normaal tarief: € 210 (€ 35 per dagdeel) 
Korting voor getroffenen corona-crisis: 30 %: € 147 (€ 24,50 per dagdeel) 

Crisisdonaties
Er zijn mensen onder ons die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis en om flinke kortingen vragen. Mocht je ervoor voelen en de mogelijkheid hebben om hen te steunen, dan wordt een extra bijdrage zeer gewaardeerd. Op die manier hoeven wij (Angelo en Gaby) niet alleen ervoor zorg te dragen deze vrienden (financieel) op te vangen.

Wij doen ons best om voor iedereen die die passie heeft het werk mogelijk te maken. We gaan ervan uit dat ons dat met z’n allen ook gaat lukken in deze crisis- en- kans periode! Samen staan we sterk.
 

Locatie
Jouw laptop/ telefoon (liefst met werkende camera). We werken met ZOOM.  

BELANGRIJK: OPGAVE en INLOGCODE
STUUR EEN EMAIL aan GABY: gaby@heartofawakening.nl of SMS: 06-18339172

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je ‘van binnenuit’ naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo