Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Zomer Intensive

(3) 4 - 10 augustus 2019 ~ Uelenspieghel te Uffelte
“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde."

~ AngeloSpirit van de intensives
Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Ervaringen van deelnemers

  • "Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig.... Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn.... al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gevroet." (Chandra)
  • Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend! (Oscar)
  • "Nog nooit zoiets meegemaakt. Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid." (Saskia)
  • Vraag: Wat heeft jouw hart het meest geraakt aan de Intensive en aan het werk van Angelo? Irene: "Het liefdevol met elkaar omgaan. Een gevoel van thuiskomen, duidelijk taalgebruik. Er werden geen trucjes toegepast, geen spelletjes met iemand gespeeld. Veel humor tijdens de sessies."
  • Dat is wat ik meeneem. Voelen wat ik voel omdat ik voel. Mijn wijsheid inzetten om naar mijn gevoel te kijken en mijn liefde om het te dragen. Ik wil niet meer op zoek naar iets wat ik zou moeten voelen. Gewoon lekker voelen. (Fenda)
  • Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! (Claudia)
  • Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m'n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m'n vader en het groothouden van m'n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.
  • Dankbaar voor jou opmerkzaamheid hierin tijdens de laatste meeting en het mij perfect laten ontvouwen temidden van iedereen. Samen. Dankbaar voor jouw intense woede. Dat ik dan weer ademhaal na al die ingehouden woede van mijn vader die zo onveilig voelde. Dankbaar voor jouw voorleven van vaderlijke support naar Aisha en naar mij naar anderen. Bij mij thuis leek het zo geweldig. Iedereen viel stijl achterover toen mijn ouders scheidden. Wat jij voorleefd is nog zo onbekend, ongekend. Maar nu begrijp ik. Dat het totaal gestoord, contactloos was bij ons.
  • Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. Wat mij het meest geraakt heeft is de kracht die uitgaat van een gezamenlijke focus en helemaal te gaan voor het leven in waarheid. Het zo goed kunnen hebben in de eenvoud van de bijeenkomsten, zolang ik tenminste bij mijn eigen waarheid blijf. En op te merken dat ik wanneer ik afdwaal, afwezig wordt, ervoor kies me terug te trekken ipv alert te blijven, dat alleen dan de levenskracht, de liefde, afneemt. Niet omdat er perse iets anders moet gebeuren. Ik denk dat dat mij het meest geraakt heeft, dat kan ik nog steeds heel goed voelen. In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het' is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. (Ruth)
  • Radicale levendigheid, daar gaat het om! Volledig zijn! Jaaaaaaa en oehhhhhaaaa, dieper gaan. het gaat er voor mij nu om mijn mens-zijn totaal te Leven!!! Wat ben ik blij en dankbaar voor dit pad.... Samen...... (Kristien)

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.

Programma

Elke dag zijn er twee meetings (in principe in de middag en avond, de exacte planning ervan wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep). Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, ecstatic dance, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huiseigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling (tijden zijn onder voorbehoud).

Zaterdag 3 augustus (alleen voor co-creators)
Co-creators komen rond 19u al aan en helpen mee met opbouwen en gereed maken van de locatie. Om 20u is er een co-creatorsbijeenkomst.

Zondag 4 augustus
11.00-13.00 Aankomst
13.00-14.00 Lunch
13.30 -14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.15-14.45 Samenkomst ouders, kinderen en kinderteam (alleen voor kinderen & ouders)
14.45-18.00 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (5 t/m 9 augustus)
08.30-10.00 Ontbijt
10.30-13.30 Vrije tijd (misschien: Morning Dance / Family-meeting / Jongerenmeeting / workshops)
13.00-14.00 Lunch
13.30 -14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.30-18.00 Kinderveld, waarvan eerste kwartier met de ouders. Eerste dag is dat al om 14.15.
14.45-18.00 Meeting  
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.00-… Celebration of Life!

Vertrekdag zaterdag 10 augustus
09.00-10.30 Ontbijt & opruimen
10.30-11.00 Vertrekken deelnemers
11.00-12.00 Laatste opruimen met co-creators