Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Winter Intensive

"Brilliant Ocean of Essence & the Pearl beyond Price"

28 december 2018 - 1 januari 2019

Eigentijds Erf ~ Westelbeers


Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt...


“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je 'van binnenuit' naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven...!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer 'bevroren kind-stukken'. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiele support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf... op zoek naar onze passie en missie... op zoek naar Liefde en Verlichting...

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiele wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons 'hard' moeten maken en het 'alleen' moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let's wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

"Alle liefde die je ooit geleefd hebt, dat kon alleen gebeuren omdat jij die bron van liefde bent. Het is wat je bent. Je bent niet een soort doorgeefluik ofzo, je leeft de liefde die je bent, je hebt altijd de liefde geleefd die je bent. Je bent dus liefde." ~ Angelo

Ervaringen van deelnemers aan eerdere intensives

 • Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde... (Irene)
 • Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid. (Saskia)
 • Dat is wat ik meeneem. Voelen wat ik voel omdat ik voel. Mijn wijsheid inzetten om naar mijn gevoel te kijken en mijn liefde om het te dragen. Ik wil niet meer op zoek naar iets wat ik zou moeten voelen. Gewoon lekker voelen. (Fenda)
 • Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! (Claudia)
 • Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m'n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m'n vader en het groothouden van m'n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.
 • Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het' is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. (Ruth)
 • Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig.... Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo smpel kon zijn.... al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gevroet. (Chandra)

Programma

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen bij de open haard, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huiseigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Voorlopige dagindeling:

Aankomstdag vrijdag 28 december

10.30-11.15 Co-creatorbijeenkomst (alleen voor co-creators)
11.30-13.00 Aankomst
13.00-14.00 Lunch
13.30 -14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.15-14.45 Samenkomst ouders, kinderen en kinderteam (alleen voor kinderen & ouders)
14.45-18.15 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (29-31 december)   

08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance)
13.00-14.00 Lunch
13.30-14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.45-18.15 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life! (NB op 31 december is de laatste meeting wat korter en is er een spetterende slotavond)

Vertrekdag dinsdag 1 januari 2019  

09.30-11.00 Ontbijt & opruimen
11.00 Uiterlijk vertrekken (Langer blijven kan helaas ook niet in verband met de volgende groep die dan komt.)

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.


Kinderen & jongeren

Kinderen
Tijdens één meeting overdag zijn de kinderen vanaf vier jaar welkom in het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. Ouders kunnen dan naar de meeting gaan of ervoor kiezen in dit kinderveld te blijven (even of de hele tijd). Het is fijn als je in afstemming met je kind en het kindersupportteam blijft om te zien wat klopt en wat je kind en jij nodig hebben. Kinderen onder de vier jaar zijn ook welkom in het kinderveld, mits hun vader of moeder erbij is. Als er overdag meerdere meetings zijn (meestal niet), is er tijdens die tweede meeting geen kinderprogramma. Ouders kunnen dan onderling iets regelen als ze toch bij die meeting willen zijn.

Jongeren
Voor en met de jongeren willen we kijken hoe ze een eigen plek en activiteiten kunnen hebben, in verbinding met de rest van het veld (de kinderen en volwassenen). Er zijn meetings alleen voor de jongeren en soms zullen ze ook aan de gewone meetings meedoen.

Activiteiten
Er is veel natuur rondom, een bostuin met boomhutten, een tipi, kampvuurplekken, een meertje, een speeltuin, een blote-voeten belevingspad. Ook kun je in de buurt mountainbiken in het bos. Verder is het mogelijk om tegen betaling bepaalde activiteiten op de locatie te organiseren, zoals een workshop zelfverdediging of schermen of boogschieten. Ook zijn deelnemers/ouders uitgenodigd om in de vrije tijd zelf ook activiteiten met de kinderen en jongeren te ondernemen. Er is veel ruimte waar we kunnen spelen, speurtochten, verstoppertje, hutten bouwen, voetballen, spelletjes voor binnen en buiten, dansen, muziek maken, boomklimmen.... 'It takes a village to raise a child’.

  

Praktische informatie

Verblijf

De Winter Intensive vindt dit jaar weer plaats op Eigentijds Erf, onder Tilburg, vlakbij de Belgische grens. Een frisse, ruime plek, met een wondermooie zaal, waar je als het ware in het bos zit en een binnen-dorpsplein waar de kinderen spelen rond de kerstboom, en we een spetterend Oud-en Nieuwfeest vieren. Er zijn veel kamers (1, 2 en 4 persoons) en we hebben de hele lokatie voor onszelf. We zijn er heel blij mee!

Eten & drinken
Elke dag worden er drie heerlijke, vegetarische, verse maaltijden aangeboden, liefdevol bereid met zoveel mogelijk producten uit de regio. Dieetwensen kun je doorgeven op het aanmeldformulier. Deze geven we door aan de koks van Eigentijds Erf. Ze zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden. Door het toenemende aantal verschillende dieetwensen zal dat echter niet altijd mogelijk zijn. Ze missen daarvoor de capaciteit in de keuken en in de koeling en vragen daarvoor jullie begrip. Verder kun je de hele dag gratis heerlijke cappucino's en andere koffie en thee pakken. In de avond is de bar open.

Prijzen

De prijzen zijn per persoon en inclusief meetings, eten, koffie/cappucino/thee/fruitwater, accomodatie en feestjes. In de avond is de bar geopend, waar je tegen betaling drankjes kunt kopen. Er zijn diverse opties qua overnachten: 1-, 2- of 4-persoonskamers. Ook kun je met een eigen camper komen. (NB Scroll verder voor de vroegboekkorting tot 10 november en co-creatorkortingen!). De kamers hebben geen beddengoed en handdoeken. Als je wilt kun je dat huren: € 5 voor een lakenpakket en € 4 voor een handdoekenpakket.

 • 1-persoonskamer met douche en toilet: € 730,-
 • 2-persoonskamer met douche en toilet: € 670,-
 • 4-persoonskamer met gedeelde douche en toilet op gang: € 610,- (enkele beschikbaar)
 • Eigen camper: € 550,- (nog 2 plekken!)
 • Kinderen/jongeren: 0-3 jaar: gratis, 4-10 jaar € 155,-, 11-15 jaar € 229,-, 16-24 jaar € 478,- (Nb Deze prijzen gelden als kinderen bij hun ouders op de kamer slapen (eventueel op een matras op de grond). Als ze op een eigen kamer slapen komen er extra kosten bij.)

Korter komen
Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal dagen dat je kunt komen is 2 x 24 uur. Per 24 uur rekenen we 27% van de deelnameprijs. Dat betekent, dat de kosten dus het volgende percentage worden: bij 2 dagen: 54% en bij 3 dagen: 81%.

Let op uiterste aanmelddatum (26 dec): In tegenstelling tot eerdere intensives kun je tot uiterlijk 36u voor de intensive aanmelden (zo hebben we genoeg tijd om alles organisatorisch te regelen). Meld je dus uiterlijk 26 december aan!

Kortingen

 • Vroegboekkorting tot 10 november: Meld je voor 10 november aan en ontvang de volgende korting: € 30 (volwassene), € 22,50 (jongeren 16-24jr), € 15 (jongeren 11-15jr) of € 10 (kind). NB Mensen die er de zomer intensive bij waren krijgen als trouwe bezoekers extra vroegboekkorting. Hun kortingsbedragen zijn: € 55 (volwassene), € 40 (jongeren 16-24jr), € 25 (jongeren 11-15jr) of € 15 (kind). Let op: de vroegboekkorting geldt alleen als je voor de hele intensive boekt én wanneer je betaling uiterlijk 20 november binnen is.
 • Co-creator korting: Iedereen wordt af en toe gevraagd mee te helpen met kleine praktische zaken. Daarnaast is er een beperkt aantal co-creatorplekken voor mensen die extra helpen voor, tijdens en na de intensive. In ruil daarvoor krijg je € 60 korting op de deelnameprijs. De taken nemen ongeveer 1 á 1,5 uur per dag in beslag en vinden in principe niet plaats tijdens de meetings. Bij je aanmelding kun je doorgeven of je hierin interesse hebt.

Taken co-creators

 • Zaal mooi maken en houden
 • Bar beheren en bardienst
 • Fotografie (alleen in overleg)
 • Eventueel: Stukken van meetings uittypen (na afloop van de intensive)

Annuleringsvoorwaarden
Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annulering.

Vrije tijd mogelijkheden

De vrije tijd kan ieder op zijn eigen manier invullen… contact maken met je buddies en anderen, muziek maken, wandelen, beetje bijslapen, genieten van de natuur. De locatie heeft binnen en buiten veel ruimte (7 hectare) en verschillende hoekjes. Er is een grote bostuin met een blote-voeten belevingspad, een tipi, boomhutten en een labyrint. Ook zijn er heidevelden en bos in de buurt. Binnen zijn er fijne zalen en kamers, sommigen met open haard. Verder kun je in de buurt mountaibiken in het bos en is het mogelijk om tegen betaling bepaalde activiteiten op de locatie te organiseren, zoals bubble voetbal of een workshop zelfverdediging of schermen of boogschieten of een wilde kruiden pluktocht.   

Vervoer

Samen rijden
Zoek je een lift of heb je er eentje in de aanbieding? Dat kun je (laten) delen in ons evenement op facebook.


Organisatie

De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Ariane, Irene en Saskia. Tijdens de Intensives zijn er ook co-creators die helpen met het praktische reilen en zeilen rondom de Intensives (oa kinderteam en zaalteam). Zij krijgen korting op de deelnameprijs. Ook worden deelnemers af en toe gevraagd te helpen met praktische taken.


Contact
  

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Saskia: saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262 of Irene: irenesimonis@xs4all.nl, 0642876676.