Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Weekend intensive, (25) 26 & 27 januari - Amsterdam


ONTWAKEN NAAR DE VERLICHTE WIJSHEID VAN DE DIAMOND MIND

Inhoud
Wanneer je de wijsheid van je hart begint te begrijpen, omdat je de Diamond Wisdom van essentie steeds herinnert en jouw aandacht vol toewijding en passie op je innerlijk weten focust, zodat je deze kostbare wijsheid kunt doorvoelen en ermee kunt versmelten, steeds opnieuw en steeds dieper, dan kun je ontwaken naar wat ik 'Diamond Power' noem, de verlichte power van het universum. Je wilt deze schitterende Diamond Power ontdekken, glashelder zien en voelen. Want het is de briljante power van liefde, de briljante power van wijsheid, van waarheid, kwetsbaarheid, pure wil en authentiek persoonlijk contact. Het is deze briljante power die zich manifesteert in je levenslust, in je gevoelens, in je kloppende hart, je ademhaling, je verlangens en passie. Je wilt echt leren herkennen en voelen hoe de diamond power van essentie je elk moment uitdaagt, ondersteunt, confronteert en voortstuwt in je zelfrealisatie, je relaties en verdere groei. Wil je hem zien en voelen?

Het gaat hier om de universele power van verlichting, die beschikt over onbegrensde creatieve kracht en die (intern) zich vrijelijk binnen jouw bewustzijn wil manifesteren als de briljante power van Weten, de briljante power van Willen, van Liefde, van Zijn en pure levenskracht. Dezelfde power die (extern) zich manifesteert als de essentiële potentie in de situaties, gebeurtenissen en mogelijkheden van je persoonlijke leven en als de essentiële potentie van je vrienden. Als je vanuit je passie voor waarheid hiernaar kijkt, omdat je bereid bent je onwetendheid, projecties en verwarring in absolute helderheid te herkennen en doorzien, dan kun je gaan ontdekken dat iedereen hier in essentie een briljant wezen is. Een verlicht wezen vol liefde, vol essentiële rijkdom, vol kracht en mogelijkheden. Word wakker! Zie de schitterende briljante power die leeft in je geest, in je hart, in je ziel en overal om je heen!

Voorbij alle verwarring, projecties en ego-spelletjes houden mensen zielsveel van je, willen ze je graag supporten, zijn ze diepgaand bij je betrokken, zien ze je mogelijkheden, kunnen ze je essentiële feedback geven en ontvangen ze graag wat je bent. Dat is allemaal briljante essentie! Daar wil je toch echt naar ontwaken? Dat wil je toch altijd blijven zien?! En het allermooiste is, het is nu al zo! Maar hoe kun je die Diamond Power zien? Eigenlijk heel simpel. Door het te weten. Door het te willen. En door totaal voelend te worden. Maar het is een zeer subtiel leerproces. Het vereist om te leren om je te laten leiden door de verlichte wijsheid van je hart, de Diamond Wisdom, waar we steeds totaler op willen focussen.
~ Angelo Vasalos

Op de Facebook-pagina van dit weekend zie je inhoudelijke updates over het thema van dit weekend.

Werkwijze
Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen:
Zaterdag 26 januari: 14.30-17:30 en 20.00-23.00
Zondag 27 januari: 11.00-13.30 en 15.00-18.00  

Vrijdagavond 25 januari is open voor iedereen, en werkt als inleiding voor het weekend (maar ook los te volgen).  

Locatie
De Ruimte in Amsterdam (bovenzaal)

Kosten
Als je de vier dagdelen volgt (op zaterdag en zondag) dan zijn de kosten € 125. Als je niet de hele intensive kan komen, kun je ook één of meerdere dagdelen volgen. De kosten per dagdeel zijn dan € 35.
NB De vrijdagavond is in principe een gewone vrijdagavond-meeting, ook de prijs is gewoon € 17,50. Wel is deze meeting een aanrader om als start van het weekend te volgen, het thema zal inleidend op het weekend zijn.

Bij de kosten zijn koffie/thee en koekjes/fruit/chips inbegrepen.

Eten en overnachten
Het weekend is zonder overnachting en eten. Wil je blijven slapen? Dan dien je dat zelf te regelen. Je kunt proberen bij mensen te logeren die in Amsterdam wonen en die ook komen, bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen in het facebook-evenement. Ook is het mogelijk om je slaapzak en beddengoed mee te nemen en op de locatie in een kleinere zijruimte te slapen. Er zijn matrasjes en er is ook een douche. Kosten daarvoor zijn € 15 euro pp per nacht. Als je dat wilt, neem dit geld dan mee in een extra envelop en passend want het gaat direct naar de locatie.

Eten kun je zelf meenemen en ter plekke opeten (er is een klein keukentje om servies of bestek te pakken en weer af te wassen, niet om eten te bereiden). Verder zijn er veel winkels (o.a. grote AH) en leuke cafés en restaurants in de buurt.  

Opgave & Info
Bij Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-46024547