Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Hemelvaart Intensive

30 mei - 2 juni 2019 ~ Uelenspieghel te Uffelte (Drenthe)

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

“Blijf gewoon kijken en voel hoe het voelt om Liefde te Zijn en te ontvangen: binnen het schitterende essentiële kind dat je diep in je hart altijd gebleven bent. Zo laat je vanuit het verlicht perspectief van Absoluut Zijn jouw essentiele autonomie en persoonlijke relaties groeien. Zo groei je 'van binnenuit' naar Authentieke Zelfrealisatie.”

~ Angelo


Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven...!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer 'bevroren kind-stukken'. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiele support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf... op zoek naar onze passie en missie... op zoek naar Liefde en Verlichting...

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiele wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons 'hard' moeten maken en het 'alleen' moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let's wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Ervaringen van deelnemers aan eerdere intensives

 • Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde... (Irene)
 • Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid. (Saskia)
 • Dat is wat ik meeneem. Voelen wat ik voel omdat ik voel. Mijn wijsheid inzetten om naar mijn gevoel te kijken en mijn liefde om het te dragen. Ik wil niet meer op zoek naar iets wat ik zou moeten voelen. Gewoon lekker voelen. (Fenda)
 • Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! (Claudia)
 • Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m'n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m'n vader en het groothouden van m'n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.
 • Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het' is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. (Ruth)
 • Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig.... Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo smpel kon zijn.... al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gevroet. (Chandra)

Programma

Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huiseigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Voorlopige dagindeling:

Woendag 29 mei (alleen voor co-creators)
Co-creators komen rond 16u aan om te helpen opbouwen. Er is een eenvoudige maaltijd en om ongeveer 20u hebben we een co-creatormeeting.

Donderdag 30 mei
11.00-13.00 Aankomst
13.00-14.00 Lunch
13.30 -14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.15-14.45 Samenkomst ouders, kinderen en kinderteam (alleen voor kinderen & ouders)
14.45-18.15 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (31 mei en 1 juni)
08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance)
13.00-14.00 Lunch
13.30-14.45 Jongerenmeeting (ovb, alleen voor jongeren)
14.45-18.15 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life! (NB op 31 december is de laatste meeting wat korter en is er een spetterende slotavond)

Zondag 2 juni
08.30-10.00 Ontbijt
10.30-13.30 Meeting
13.30-14.30 Lunch
14.30-15.30 Iedereen helpt opruimen
15.30-16.00 Vertrek deelnemers
16.00-17.00 Laatste opruimen met co-creators
17.00-17.30 Vertrek co-creators

Werkwijze
Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.

  

Kinderen & jongeren

Kinderen
Tijdens één meeting overdag zijn de kinderen vanaf vier jaar welkom in het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. Ouders kunnen dan naar de meeting gaan of ervoor kiezen in dit kinderveld te blijven (even of de hele tijd). Het is fijn als je in afstemming met je kind en het kindersupportteam blijft om te zien wat klopt en wat je kind en jij nodig hebben. Kinderen onder de vier jaar zijn ook welkom in het kinderveld, mits hun vader of moeder erbij is. Als er overdag meerdere meetings zijn (meestal niet), is er tijdens die tweede meeting geen kinderprogramma. Ouders kunnen dan onderling iets regelen als ze toch bij die meeting willen zijn.

Jongeren
Voor en met de jongeren willen we kijken hoe ze een eigen plek en activiteiten kunnen hebben, in verbinding met de rest van het veld (de kinderen en volwassenen). Er zijn meetings alleen voor de jongeren en soms zullen ze ook aan de gewone meetings meedoen.

Mogelijkheden
Er is heel veel ruimte om te spelen, speurtochten te maken, verstoppertje te doen, hutten bouwen, voetballen, dansen, muziek maken, boomklimmen, dropping, picknicken en zwemmen bij het bosven (20 minuten lopen door het bos).

  

Praktische informatie

Verblijf

De Hemelvaart Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. Elke dag worden er drie heerlijke, vegetarische, verse maaltijden aangeboden, liefdevol bereid door onze vaste kok Jetske van Tribal Bite. Dieetwensen kunnen bij opgave doorgegeven worden. Bij specifieke wensen kan het zijn dat je gevraagd word zelf daarvoor iets mee te nemen.

Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. Hiervoor maken we voornamelijk gebruik van co-creators. Deelnemers hoeven alleen hun eigen eet- en drinkgerei af te wassen en af en toe te helpen met eten opscheppen. NB Voorgaande jaren hielpen deelnemers en co-creators ook met groenten snijden. Dit jaar doet Jetske dat zelf (met eigen hulp) en hoeven wij dit dus niet te doen.

Prijzen (volgen zsm)

Prijzen zijn per persoon en inclusief meetings, eten, koffie/thee, accomodatie en feestjes. Drankjes zijn voor eigen rekening (zelf mee te nemen of eventueel te koop aan de bar). Iedereen wordt gevraagd zijn eigen eet- en drinkgerei af te wassen en af en toe te helpen met eten serveren en zaal opruimen. De overige taken worden door de kok & koksmaatjes & co-creators gedaan. Er zijn diverse opties qua overnachten. Sanitair wordt gedeeld (meerdere douches/toiletten op camping/bijgebouw en in de boerderij).

 • Eigen tent: ...
 • Eigen camper/caravan: ...
 • Slaapzaal (max. 5 personen): ...
 • 2-persoonskamer in chalet/blokhutje of bijgebouw (eenvoudig): ...
 • 2-persoonskamer in boederij:  ...
 • 1-persoonskamer:  ...
 • Kinderen in eigen tent (in een kamer komt er € 10 per kind per nacht bij):
  • 0-3 jaar: gratis
  • 4-12 jaar: ...
  • 13-17 jaar: ...
 • Electra bij de tent/camper/caravan: € 7,50
 • Beddengoed huren: € 10  

Kortingen

 • Vroegboekkorting: volgt zsm
 • Co-creatorkorting: Co-creators helpen met grotere praktische taken. In ruil daarvoor krijgen zij € 70 korting op de deelnameprijs. De taken nemen ongeveer 1 á 1,5 uur per dag in beslag en vinden in principe niet plaats tijdens de meetings. Bij je aanmelding kun je doorgeven of je hierin interesse hebt. Mogelijke taken zijn:
  • Kinderprogramma verzorgen
  • Zaal mooi maken en houden
  • Sanitair schoonmaken
  • Afwas- en afvalstraat bijhouden
  • Koffie-thee maken
  • Ontbijt maken en opruimen
  • Bar draaien ('s avonds na de meeting) & zaal opruimen na party
  • NB: Groenten snijden is géén co-creatortaak meer dit jaar (Jetske doet het zelf met hulp).

Annuleringsvoorwaarden
Bij annuleren is tot 1 maand voor aanvang € 50 verschuldigd, daarna 50% van de deelnameprijs en vanaf 1 week voor aanvang is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Deze regeling geldt per persoon, vanaf aanmelding via het inschrijfformulier of mail en is onafhankelijk van de reden van annuleren.


Organisatie
De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Irene, Ariane en Saskia. Tijdens de Intensives zijn er co-creators die helpen met het praktische reilen en zeilen rondom de Intensives. Ook helpen deelnemers met kleine praktische taken.  

Contact
Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Saskia: saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262 of Irene 06-42876676.