Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Weekend intensive

Liefde: het Ultieme Medicijn

(2) 3 & 4 november - Amsterdam

Inhoud
Steeds zoeken we liefde 'buiten' ons. Of we gaan 'naar binnen' en trekken ons dan terug uit relatie op een meditatiekussentje om liefde te vinden. Maar wat als we liefde gaan ZIEN? En toelaten. Zonder de pijn weg te moffelen? Zonder de rauwheid weg te poetsen? Liefde toelaten op de meest koude plekken in ons hart. Liefde: Het Ultieme Medicijn. Een diep transformerende Weekend-Intensive met Angelo Vasalos. Wees welkom.

Werkwijze
Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen. De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Praktische informatie

Data & tijden

De Intensive omvat 4 dagdelen:
Zaterdag 3 november: 14.30-17:30 en 20.00-23.00
Zondag 4 november: 11.00-13.30 en 15.00-18.00  

Vrijdagavond 2 november is open voor iedereen, en werkt als inleiding voor het weekend (maar ook los te volgen).  

Locatie
De Ruimte in Amsterdam (bovenzaal)

Kosten
Als je de vier dagdelen volgt (op zaterdag en zondag) dan zijn de kosten € 125. Als je niet de hele intensive kan komen, kun je ook één of meerdere dagdelen volgen. De kosten per dagdeel zijn dan € 35.
NB De vrijdagavond is in principe een gewone vrijdagavond-meeting, ook de prijs is gewoon € 17,50. Wel is deze meeting een aanrader om als start van het weekend te volgen, het thema zal inleidend op het weekend zijn.

Bij de kosten zijn koffie/thee en koekjes/fruit/chips inbegrepen.

Eten en overnachten
Het weekend is zonder overnachting en eten. Wil je blijven slapen? Dan dien je dat zelf te regelen. Je kunt proberen bij mensen te logeren die in Amsterdam wonen en die ook komen, bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen in het facebook-evenement. Ook is het mogelijk om je slaapzak en beddengoed mee te nemen en op de locatie in een kleinere zijruimte te slapen. Er zijn matrasjes en er is ook een douche. Kosten daarvoor zijn € 15 euro pp per nacht. Als je dat wilt, neem dit geld dan mee in een extra envelop en passend want het gaat direct naar de locatie.

Eten kun je zelf meenemen en ter plekke opeten (er is een klein keukentje om servies of bestek te pakken en weer af te wassen, niet om eten te bereiden). Verder zijn er veel winkels (o.a. grote AH) en leuke cafés en restaurants in de buurt.  

Opgave & Info
Bij Gaby: gaby@heartofawakening.nl of 06-46024547

Stukjes Teaching over Liefde

LIEFDE VOOR WAARHEID BOVEN ALLES
Commitment aan waarheid mag niet ondergeschikt worden aan liefde. Toewijding aan waarheid gaat boven alles. Omdat waarheid radicale eerlijkheid vereist, glasheldere observatie, preciese differentiatie, ontwaken naar dat wat is en de moed om onszelf totaal te geven aan de situatie. Waarheid omvat liefde en waarheid IS Liefde. Maar als we liefde belangrijker maken dan waarheid, dan gaan we ‘liefde doen’, in plaats van dat we onze natuur van wakkere liefde simpelweg ZIJN. Het effect daarvan hebben we de afgelopen tweeduizend jaar meegemaakt in onze eigen ‘liefdevolle kerken’, maar ook bij zoveel ‘liefdevolle guru’s’. Als waarheid onder liefde wordt geplaatst, dan gaat veel kostbare waarheid onder de mantel der liefde. In ‘liefde voor waarheid boven alles’ komen liefde en waarheid bij elkaar. Alleen dan blijken ze één.