Live Zomer Intensive

Donderdag dag 30 juli – Zondag 2 augustus 2020
Wientjesvoort Zuid (Vorden)
Thema: Radicale Compassie

Een compacte live intensive, om na maanden van online meetings, weer samen te kunnen zijn en in het veld van Authentieke Zelfrealisatie in Verbinding te kunnen vertoeven… Tussen de meetings door samen uithangen, diepe gesprekken, boswandelingen, met de kinderen spelen, zwemmen in het zwembad in de buurt, dansen, muziek maken, kampvuur, etc.

Spirit van de intensives

Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting… We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma 

De meeste dagen zijn er twee meetings (in principe in de middag en avond, de exacte planning ervan wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep). Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, dansen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc. Na de avond-meetings is er ruimte om nog lekker samen te zijn, bij het kampvuur of in de grote tent… diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life! (wel beetje rustig ivm andere campinggasten)

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling (tijden zijn onder voorbehoud).

Donderdag 30 juli 
Middag: aankomst deelnemers
20.15-23.30 Meeting 
23.30-… Celebration of Life! (niet luid ivm andere campinggasten)

Vrijdag 31 juli en Zaterdag 1 augustus  
Ochtend: vrij, misschien Ecstatic Dance voor wie wil
13.30 -14.45 Jongerenmeeting? (ovb, alleen voor jongeren)
14.45-18.00 Meeting  
20.15-23.30 Meeting 
23.30-… Celebration of Life! (niet luid ivm andere campinggasten)

Zondag 2 augustus 
Ochtend: vrij, misschien Ecstatic Dance voor wie wil
12.00-15.00 Meeting

Werkwijze

Angelo geeft krachtige teachings over dit thema, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we veel in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

Hier lees je meer over de werkwijze en visie.

In het facebook-evenement worden regelmatig inhoudelijke updates geplaatst over het thema van de intensive. 

Praktische informatie

Verblijf

De Zomer Intensive vindt plaats op de mooie, eenvoudige natuurcamping Wientjesvoort, in de Achterhoek (13 km van Zutphen). Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur. We hebben voor de meetings een mooie, grote ronde tent van Ben gehuurd en zullen daarin cirkels van 1,5m op de grond maken, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Voor de meetings neem je je eigen (camping)stoel of meditatiestoeltje mee. Ook kan een vachtje of kleedje fijn zijn. Er is namelijk geen vloer in de tent.

Voor het kamperen dien je zelf bij Wieteke te reserveren: wietepiet@hotmail.com of 06-47017564. De prijzen van de camping vind je hier.

Je kunt uiteraard ook in de buurt andere slaapgelegenheid regelen als je dat fijner vindt.

Eten & drinken

HoA verzorgt koffie en thee rondom de meetings en waarschijnlijk ook in de ochtend. Neem wel een eigen mok/thermosbeker mee daarvoor!
Qua eten regel je het meeste zelf en we bieden twee mogelijkheden aan:
– Vrijdag bakt Wieteke heerlijk hand-gekneed brood in haar mobiele houtoven. Dit dien je donderdag te reserveren en bij haar af te rekenen.
– Alle avonden kun je van Ben’s heerlijke kookkunsten genieten. Dit dien je vooraf te reserveren. Hierover volgt informatie.  

In verband met de hygiëne m.b.t. corona neemt iedereen zelf zijn eigen bord, kom en bestek mee!

Prijzen 

Prijzen zijn per persoon en inclusief alle meetings, koffie/thee en de krachtige sfeer die we samen opbouwen. NB Dit is dus exclusief camping en eventuele etenskosten die je zelf met Wientjesvoort of Ben afrekent.

Volwassenen: € 250
Jongeren van 13-23 jaar: €50 
Kinderen: gratis. Let op: per aangemeld kind (0-12 jaar) is één ouder vrijgesteld van één meeting, hij/zij betaalt dan € 35 minder. 

Let op: vol = vol: ivm de corona-maatregelen kan er een maximum aantal mensen in de meetings-tent (circa 45). Meld je dus tijdig aan als je verzekerd wilt zijn van een plek. 
Korter komen: korter komen kan alleen als we nog plek hebben, omdat het zonde zou zijn om de beperkte capaciteit van de tent niet optimaal te gebruiken. Je komt dan dus op een wachtlijst. Verder heeft het ook onze voorkeur om er met een vaste groep de hele tijd periode te zijn. Zo dragen we bij aan de diepgang van ieders proces en dat van de groep.
Annuleren: Als je ziek bent (verkouden, koorts…) moet je helaas thuis blijven vanwege de corona-maatregelen. Als we (of jij) je plek dan met iemand anders kunnen opvullen, hoef je deze keer geen annuleringskosten te betalen (NB voor de camping en eten van Ben gelden eigen regels). Mocht dat niet zo zijn, dan betaal je 50% annuleringskosten (voor volwassenen dus €125 en v0or jongeren € 25)

 


Richtlijnen mbt corona

We houden rekening met de corona-maatregelen (bv 1,5m afstand, looproutes in en uit de tent, max. aantal bezoekers in toiletgebouw per keer, thuis blijven bij klachten. etc). We willen dat iedereen die komt er ook rekening mee houdt. Als er controle komt kan dat een boete van € 4000 voor Wientjesvoort betekenen (en mogelijk intrekken van hun vergunning) en ook voor mensen persoonlijk een boete. Dat zouden we niet willen. Dus hoe jammer of onzinnig je de maatregelen mogelijk ook vindt, houd je er toch aan en wees aanspreekbaar voor het geval je het vergeet. Als je dit lastig vindt, kan je beter niet komen. Dit is de enige manier waarop we nu live samen kunnen komen.  

Kinderen & jongeren

Kinderen
Er is een speciale plek voor de kinderen, met een tipi-tent. Ouders kunnen onderling regelen om hier samen de zorg voor de kinderen te dragen tijdens de meetings. We faciliteren contact hiervoor. Per aangemeld kind (0-12 jaar) is één ouder vrijgesteld van één meeting, hij/zij betaalt dan € 35 minder.

Jongeren
De jongeren doen regelmatig mee aan de gewone meetings. Ook zijn er meetings alleen voor de jongeren (ovb).

Mogelijkheden
Er is heel veel ruimte om te spelen, trampoline te springen, speurtochten te maken, verstoppertje te doen, hutten bouwen, voetballen, dansen, muziek maken, boom klimmen, dropping, picknicken en zwemmen in het buitenbad op loopafstand: In de Dennen.

Organisatie

De Intensives worden georganiseerd door het organisatieteam: Gaby, Angelo, Irene en Saskia.

Contact

Voor (praktische) vragen over de intensives, neem contact op met Saskia: saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262 of Irene 06-42876676.

Ervaringen van deelnemers

Intensive was meer dan zalig. Zo totaal, zo mijn stroom levend, steeds meer in verbinding met mijn verlichte natuurlijke staat, genietend en open naar al wat is.
Ik voel me dankbaar dat ik mij ben. Dat ik ben. Ik kan zo voelen hoe ik Mij nooit meer los wil laten.
Zo samen Zijn, samen leven met elkaar in Waarheid is zoals ik wil leven en dat voelt tegelijkertijd heel bijzonder als ook heel gewoon, natuurlijk, kloppend. Als ik mijn bed uit kwam was ik zo benieuwd naar het leven en ik ervoer zoveel synchroniciteit. De rijkdom van overal mensen op het juiste moment. Zijn, huilen, lachen, delen, dansen, zingen, wanneer en hoe dat wilde. Wow…mijn eigen stroom volgen, zo levend! De teachings waren briljant ?
Alles en iedereen weer dieper in Essentie. Steeds sneller bijsturend naar Zijn en gewaarzijn, elke belemmering doorklieven als illusie. En elke pijn, projectie, stress, innerlijk conflict welkom in ❤
Bij mijzelf en anderen.
Ik ervaar nu ook weer zoveel waardering voor ieders uniciteit. En voor onze creatieve geestkracht ✨

Monika

Wat mij raakt is de helderheid, zo eenvoudig…. Ik heb eigenlijk altijd geweten dat het zo simpel kon zijn…. al is het ver van simplicity. Ben blij dat jij Angelo deze kennis tot je hebt genomen in dit leven, en het zo hart verwarmend kunt delen. De veiligheid en diepe liefde die er in dit veld is, maakt dat dit meest onveilige stukken gevoeld mogen worden. Het verhaal dat er mag zijn, zonder dat therapeutische gewroet.

Chandra

Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde…

Irene

Zo krachtig, eerlijk, echt, rauw, super liefdevol en dan bedoel ik echte liefde, zo doorklievend naar illusies, zo veel helderheid en steeds neer autonomie. Dat laatste raakte me ook zo, dat we steeds straighter en helderder naar elkaar werden en het contact nonstop doorging. Wat een veld van liefde en waarheid.

Saskia

Het ging over niet meer te hoeven redden.. beschermen.. ontvangen worden.. fixen.. tis genoeg.. ik ben meer dan genoeg.. als ik bij mij ben.. mijzelf voel.. gewoon ben. Ik merk het verschil.. er is geen noodzaak meer.. meer rust.. heel fijn! 

Claudia

Ik zag er erg tegen op om zoveel met elkaar te zitten en te praten over de dingen. Maar met het gezamenlijke oprechte zoeken naar dat wat als waar leeft in mij en in de ander, hebben de woorden mij echt geraakt en kracht en inspiratie gegeven. (..) In het contact met mijzelf voel ik me meer ontspannen. Ik kan beter voelen dat het leven op zichzelf al ‘het’ is en dat ik me alleen maar hoef te richten op dat wat in mij opkomt en bij de ander en dat leren in contact te brengen, zichtbaar, kenbaar te maken. Me te laten zakken in de flow daarvan, in dat wat zich wil manifesteren. Dat is fijn. 

Ruth

Het is heerlijk om de diepere rauwe gevoelens toe te laten, zo verlichtend!

Oscar

Ik voel zoveel kwartjes vallen de afgelopen dagen over m’n ouders. Zoveel liefde naar hun en ook zoveel boosheid over de onderdrukking van m’n vader en het groothouden van m’n moeder. En hoe door jouw passie en scherpte alles komt bovendrijven. Ik voel een enorme dankbaarheid naar jou, mezelf en dit veld van spiegelen en delen.

Anoniem

 

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.”

~ Angelo