Family Meetings

 VOOR WIE?

Jongeren en hun ouders én mensen die zich sterk betrokken voelen bij de contactprocessen en het diepe leren van jongeren, hun ouders, hun vriendschappen en de dynamiek van familierelaties. Een vaste kern van deze groep komt ongeveer om de 4 weken bij elkaar. Wees ook van harte welkom als het contactproces binnen families je aanspreekt.

We willen de veiligheid voor de jongeren en hun proces van zelfrealisatie waarborgen. Daarin onderscheiden de Family Meetings zich van de ‘gewone meetings’. De volwassenen hebben natuurlijk ook hun individuele processen. Maar die staat in zekere zin ‘ten dienste’ van de jongere generatie. Hun groei staat voorop. En wij (volwassenen) groeien daarin mee.

ONTSTAAN
De Family Meetings zijn ontstaan vanuit een groep jongeren binnen Heart of Awakening. Het bleek dat zij niet alleen met elkaar dingen aan wilden gaan, maar ook met hun ouders en daarvoor graag Angelo’s support wilden. Daar is een bijzonder mooi en krachtig transformatief leerproces ontstaan.

WAT IS DE ESSENTIE VAN DE FAMILY MEETINGS?
In de Family Meetings staan contact en contactherstel centraal. Contact vanuit essentie en echtheid. En elkaar steunen in de levensthema’s die tussen ouders en jongeren en binnen hun vriendschappen spelen. Wat is jouw essentie? Wat is de essentie van onze families? Welke individuele patronen, relatie- en familiepatronen voelen belemmerend? Samen daarnaar kijken. Ontwaken en er samen doorheen groeien.

Veel herkenning, warme betrokkenheid, diepe geraaktheid, krachtige transformaties, heling en heel veel plezier. Echt alles mag er zijn! Alles wat we anders ‘te spannend’ of ‘te ingewikkeld’ vinden kunnen we hier vol aangaan met elkaar, waardoor we steeds meer autonomie en diepe verbinding kunnen ervaren.

GEZELLIGHEID & ETEN
Iedereen neemt iets lekkers te eten mee. Soep, hartige taart, salade. Brood, kaas,…
Iets wat je leuk vind om te maken. Zo hebben we een rijke huisgemaakte tafel met van alles: een gezellige POTLUCK.
Dat alles vind plaats in de ruime woonkamer van Iwona, Dave, Gabriela en Daniel in Soest waar we genieten van hun warme gastvrijheid.

Wees van harte welkom. ❤️
Fijn als je je even opgeeft bij Gaby, (uiterlijk donderdag graag, dan kunnen we ons daarop voorbereiden): Gaby@heartofawakening.nl of  06-18339172

WERKWIJZE
Angelo geeft krachtige teachings over Zelfrealisatie in Verbinding, ontwaken, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Er is een korte teaching, er is lekker eten en samenzijn en vandaaruit worden dingen ingebracht die spelen. Persoonlijke issues en dingen in het contact onderling die om aandacht en verdieping vragen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: zie homepage
Tijden
: 14.30 – 20.30 uur (loopt soms wat uit)
Kosten: € 35 voor volwassenen, € 17,50 voor jongeren (cash te betalen of overmaken naar Hr G A Vasalos, NL37 INGB 0005 9462 30). 
Adres: 
Tromslagerpad 35, 3766 CG Soest (in de huiskamer van Dave en Iwona). 

Parkeren: gratis.

 

Aanmelden en info

Gaby: gaby@heartofawakening.nl
06 – 183 39 172

Vriendenkorting

Als je als deelnemer een nieuw iemand meeneemt naar de meeting krijg je zelf 5 euro korting. Bij 2 mensen 10 euro en vanaf 3 mensen kun je gratis in de meeting zitten.