Heart of Awakening
Angelo Vasalos

Ontwaak naar Diamond Power

Angelo Vasalos

Wanneer je de wijsheid van je hart begint te begrijpen, als je de diamond wisdom van essentie steeds herinnert en jouw aandacht vol toewijding en passie op je innerlijk weten focust, zodat je deze kostbare wijsheid kunt doorvoelen en ermee kunt versmelten, steeds opnieuw en steeds dieper, dan kun je ontwaken naar wat ik'diamond power noem, de verlichte power van het universum. Je wilt deze schitterende diamond power ontdekken, glashelder zien en voelen. Want het is de briljante power van liefde, de briljante power van wijsheid, van waarheid, kwetsbaarheid, pure wil en authentiek persoonlijk contact. Het is deze briljante power die zich manifesteert in je levenslust, in je gevoelens, in je kloppende hart, je ademhaling, je verlangens en passie. Je wilt echt leren herkennen en voelen hoe de diamond power van essentie je elk moment uitdaagt, ondersteunt, confronteert en voortstuwt in je zelfrealisatie, je relaties en verdere groei. Wil je hem zien en voelen?

Het gaat hier om de universele power van verlichting, die beschikt over onbegrensde creatieve kracht en die (intern) zich vrijelijk binnen jouw bewustzijn wil manifesteren als de briljante power van Weten, de briljante power van Willen, van Liefde, van Zijn en pure levenskracht. Dezelfde power die (extern) zich manifesteert als de essentiële potentie in de situaties, gebeurtenissen en mogelijkheden van je persoonlijke leven en als de essentiële potentie van je vrienden. Als je vanuit je passie voor waarheid hiernaar kijkt, omdat je bereid bent je onwetendheid, projecties en verwarring in absolute helderheid te herkennen en doorzien, dan kun je gaan ontdekken dat iedereen hier in essentie een briljant wezen is. Een verlicht wezen vol liefde, vol essentiële rijkdom, vol kracht en mogelijkheden. Word wakker! Zie de schitterende briljante power die leeft in je geest, in je hart, in je ziel en overal om je heen!

Voorbij alle verwarring, projecties en ego-spelletjes houden mensen zielsveel van je, willen ze je graag supporten, zijn ze diepgaand bij je betrokken, zien ze je mogelijkheden, kunnen ze je essentiële feedback geven en ontvangen ze graag wat je bent. Dat is allemaal briljante essentie! Daar wil je toch echt naar ontwaken? Dat wil je toch altijd blijven zien?! En het allermooiste is, het is nu al zo! Maar hoe kun je die diamond power zien? Eigenlijk heel simpel. Door het te weten. Door het te willen. En door totaal voelend te worden. Maar het is een zeer subtiel leerproces. Het vereist om te leren om je te laten leiden door de verlichte wijsheid van je hart, de diamond wisdom, waar we steeds totaler op willen focussen.