Heart of Awakening
Angelo Vasalos

The Fire of Truth

Angelo Vasalos

Yes, háát mij maar lekker! Wees welkom met je gevoelens van boosheid, haat en destructie. Naast liefdevolle verwelkoming van je naakte gevoelens, is het essentieel om absoluut helder te worden over de mentale belemmeringen waar je tegen aanloopt (binnen jezelf en de ander), waar je jouw bevrijdende intentie, power, passie, woede, haat en destructie heel precies op wilt focussen.

Heb je zin om jezelf radicaal te bevrijden van het verstikkende keurslijf van het ego? Ben je het volledig zat om je laten belemmeren door de dufheid, domheid, middelmatigheid en kleinzieligheid van het ego? Ben je er klaar mee dat de diepste vervulling van je leven eigenlijk te vaak aan je voorbij gaat? Ben je helemaal klaar met zinloos lijden onder je eigen zelfverzonnen beren op de weg? Kijk dan naar de waarheid van je ervaring en nodig onbewuste of halfbewuste belemmeringen actief uit in je bewustzijn. Zorg dat je jouw zelfgecreëerde belemmeringen glashelder kunt zien, laat je hart raken en geniet ervan om je verlichte kracht totaal in te zetten, om de belemmeringen volledig te vernietigen.

Blijf absoluut wakker kijken, settel in Zijn, relax en bevrijd jezelf radicaal! Bevrijd jouw kostbare Essentiele Zelf van elke gedachte, redenering, concept, overtuiging, verzinsel of herinnering die de vrije manifestatie en expressie van jouw innerlijk potentieel belemmert, door elke zelfgecreëerde belemmering radicaal te doorklieven met het vlijmscherpe verlichte zwaard van jouw onderscheidingsvermogen. Reduceer elke belemmering gepassioneerd tot illusie, tot niets, zodat je absoluut leeg wordt om totaal jezelf te zijn, absoluut leeg voor de blissvolle creatieve flow van je hart.

Heb de moed om elk belemmerend construct, elke zelfontkenning, elke zelfondermijning en angst waar jij je onbewust mee identificeert, simpelweg als brandhout op het verlichte vuur van waarheid te werpen, zodat het licht van jouw wakkerheid nog intenser kan stralen. Kies ervoor, wanneer je maar wilt, om je bewust te identificeren met de bevrijdende kracht van jouw intentie, power, passie, wakkerheid, innerlijk weten, focus en heilige woede en haat van jouw verlichte Essentie. Voel de verlichte power van spontane moeiteloze inspanning 'van binnenuit'. Volg je hart. Kijk naar jezelf, zie jezelf en voel jezelf. Wees totaal jezelf en leef jezelf lekker uit.

Bevrijd jezelf. Stop met slaaf zijn van de belemmerende concepten en gedachtegangen van je eigen geest. Wordt meester van je eigen geest en wees gehoorzaam aan je ware natuur. Speel het spel van zelfbevrijding, enjoy and be free...."