Zelfrealisatie in Verbinding

Meetings met Angelo

Angelo geeft krachtige teachings over ‘Zelfrealisatie in Verbinding’, ontwaken, authentiek contact en leven vanuit je kracht. Hij werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in tweetallen.

De Meetings met Angelo zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en relaties.

Meetings met Angelo

De ‘Meetings met Angelo’ zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt…? Binnen de meetings wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde. Want jouw Essentie is fundamentele verbondenheid, passie en flow.

Online Meetings

Data:  elke vrijdagavond
Tijd: start rond 20.00, einde rond 23.30 u (loopt vaak uit).
Kosten: € 17,50
Aanmelden: stuur een mail aan gaby@heartofawakening.nl. Dan krijg je de instructies (betaalverzoek en inlogcode). NB Zoom werkt vrij eenvoudig, in de mail staat de uitleg en als je extra technische ondersteuning nodig hebt, dan bieden we die ook. 

Live meetings

Incidenteel zijn er live meetings. Eerstvolgende is de weekend intensive (waar je ook losse dagdelen kunt komen)

Weekend Intensive Live op 26 & 27 september

Datum: 26 & 27 september
Tijd:
  zaterdag 20.00-23.00 & zondag 11.00-13:30 en 15.00-18.00
Locatie: “De Ruimte”, Weesperzijde 79 , Amsterdam
Kosten: De 3 dagdelen komen in totaal op € 105 (of € 35 per dagdeel als je losse dagdelen volgt).
Aanmelden: ivm beperkte aantal plaatsen graag vooraf aanmelden bij gaby@heartofawakening.nl
Je krijgt dan de betaalgegevens om vooraf te betalen.

NB De vrijdagavond (25 september) is een aanrader om het weekend in te leiden. Online via ZOOM ( Kosten voor deelname is het reguliere avondtarief van € 17,50)

Family Meetings in Soest

Voor jongeren, hun ouders en andere betrokkenen (zie info)

Data: 
nog niet gepland  
Tijd:
start rond 14.30, einde rond 20.30 (loopt soms uit)
Adres: Tromslagerpad 35, Soest of Online
Lees meer

Aanmelden en info

Gaby: gaby@heartofawakening.nl
06 – 183 39 172

Vriendenkorting

Als je als deelnemer een nieuw iemand meeneemt naar de meeting krijg je zelf 5 euro korting. Bij 2 mensen 10 euro en vanaf 3 mensen kun je gratis in de meeting zitten.

Meerdaagse intensives

Winter Intensive 2020
28 december 2020 – 1 januari 2021
Locatie nog nader te bepalen

Essentie en Relatie: ‘The Truth will set You Free….!’

In het verlichte veld van essentiële relaties en authentiek contact dat Angelo zo krachtig weet te creëren in de Meetings, kan er heel subtiel en vanuit totale “non-doing” gekeken worden naar wat ons belemmert, of bevrijdt, om de essentiële rijkdom, die juiciness, die volheid van ons ware Zelf en onze echte relaties, voluit te leven. Zo kunnen we leren om onze passie voor waarheid, kracht en bevrijdende humor met elkaar te benutten om tot echte verbinding en verlichting te komen: “The Truth will set You Free….!”

Lees meer…

“Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde.” 

~ Angelo

Laatste updates

Meld je aan voor onze nieuwsbrief